Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
31 Січня, 2022 р., 15:45
Колишній вихованець Богодухівської ДЮСШ Богдан ЗМІЇВСЬКИЙ у складі збірної Харківської області взяв участь у Командному Чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні, який проходив 30 січня у м. Суми. Наш земляк, який нині представляє відділення легкої атлетики Школи вищої спортивної майстерності, здолавши висоту 2м15см, посів почесне ІІ місце. Вітаємо Богдана та його родину з цим досягненням!  
31 Січня, 2022 р., 13:22
За повідомленням АТ «Харківобленерго», у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 01.02.2022. 
31 Січня, 2022 р., 10:35
29 січня у Краснокутську місцева команда у трьох партіях одержала перемогу над   волейболістами із Валківської громади 3-0 (25:19, 25:18, 25:12). Команда Богодухівської громади провела дуже напружений виїзний матч у Золочіві.  Доля поєдинку вирішилась лише у п’ятому сеті. З рахунком 3-2 перемогла збірна команда Золочівської територіальної громади (28:26, 25:20, 26:28, 22:25,15:11).
30 Січня, 2022 р., 09:00
За повідомленням АТ «Харківобленерго», у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 31.01.2022.
29 Січня, 2022 р., 08:00
29 січня ми вшановуємо події січня 1918 року, коли молоді захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху — бій під Крутами.
28 Січня, 2022 р., 15:59
Говорять, що щастя приходить з працею, благополуччя – з цілеспрямованістю, продовження – з дітьми. Свого продовження цього тижня дочекалися три родини нашої громади. Вони стали батьками двох хлопчиків та однієї дівчинки. Вітаємо! Нехай діточки, як сонячні промінчики, осяють доросле життя мам і тат та повернуть їх у дитинство!  
28 Січня, 2022 р., 15:50
Розглянувши питання про організацію освітнього процесу у навчальних закладах під час пандемії, члени комісії ухвалили: -    організувати з 31 січня 2022 року протягом двох тижнів освітній процес у закладах загальної середньої освіти для учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання; -    утриматися від проведення  в очній формі будь-яких масових освітніх, спортивних та культурно-мистецьких заходів у закладах освіти, організованих екскурсійних поїздок, виїздів груп учнів у туристичні подорожі; -    дозволити відвідування закладів освіти здобувачами дошкільної освіти, учнями (вихованцями) спеціальних закладів освіти обласного підпорядкування, навчально-реабілітаційних центрів та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти;  -    проводити щоденний моніторинг захворюваності серед учнів 1-4 класів, та у випадку якщо захворюваність у класі перевищує 30% від загальної кількості дітей у класі, переводити клас на дистанційну форму навчання; -    рекомендувати Комунальному закладу охорони здоров’я «Богодухівський медичний фаховий коледж» Харківської обласної ради та закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Богодухівський регіональний центр професійної освіти Харківської області запровадити з 31 січня по 25 лютого 2022 року дистанційне навчання. Рекомендовано посилити роз'яснювальну роботу в школах, дитсадках з організації освітнього процесу в умовах карантину. Відповідальні особи отримали доручення від Богодухівського міського голови Володимира БЄЛОГО. Володимир Миколайович наголосив на необхідності оперативного та якісного підходу до вирішення поставлених завдань.
28 Січня, 2022 р., 14:22
Механізм безкоштовного забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших осіб визначено Порядком забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані  технічні та інші засоби реабілітації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 № 321 (зі змінами) (далі – Порядок).
28 Січня, 2022 р., 13:33
До уваги громадян, суб’єктів господарювання, податківців!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.