Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
07 Лютого, 2022 р., 10:51
Експерт з децентралізації Віктор НЕСТЕРЕНКО та заступник Богодухівського міського голови Олександр ПАРЩИК роз’яснили населенню, що таке Стратегія розвитку, аргументували доцільність та важливість її розробки для нашої громади.
07 Лютого, 2022 р., 08:00
За повідомленням АТ «Харківобленерго», у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 07.02.2022.
04 Лютого, 2022 р., 18:00
Перший тиждень лютого подарував нашій громаді 5 діточок. Три хлопчика і дві дівчинки принесли маленьке диво у свої родини! Нехай поява малюків зробить вас найщасливішими батьками на світі!
04 Лютого, 2022 р., 16:12
З нагоди проведення XXIV зимових Олімпійських ігор, які сьогодні стартували у Пекіні, було урочисто піднято Прапор України і прапор Національного олімпійського комітету України.
04 Лютого, 2022 р., 14:24
Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради здійснює організацію санаторно-курортного оздоровлення окремих категорій громадян, за рахунок коштів обласного бюджету, відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету на організацію санаторно-курортного лікування осіб з інвалідністю загального захворювання, осіб з інвалідністю з дитинства, ветеранів та осіб, на яких поширюється дія Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», постраждалих учасників Революції Гідності у санаторно-курортних закладах Харківської області, затвердженого рішенням Харківської обласної ради від 04.03.2021 №43-VIII (далі – Порядок).
04 Лютого, 2022 р., 13:56
 Інформація щодо об’єкта малої приватизації   окремого майна – нежитлова будівля, магазин, загальною площею 83,2 кв.м. 
04 Лютого, 2022 р., 10:52
Матчі розпочнуться о 10:00 на футбольному майданчику біля ЦДЮТ за таким розкладом:
03 Лютого, 2022 р., 16:25
Громадяни нашої країни мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності для ведення особистого селянського господарства - не більше 2,0 га, для ведення садівництва - не більше 0,12 гектара,  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у селах - не більше 0,25 гектара, в селищах - не більше 0,15 гектара, в містах - не більше 0,10 гектара, для індивідуального дачного будівництва - не більше 0,10 гектара, для будівництва індивідуальних гаражів - не більше 0,01 гектара.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.