Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2022 р., 15:00
За повідомленням АТ «Харківобленерго», у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 21.02.2022.
18 Лютого, 2022 р., 17:00
І на завершення робочого тижня – найпозитивніша новина.  
18 Лютого, 2022 р., 15:26
Нещодавно відбулася нарада у заступника міського голови Оксани СИЗОНЕНКО за участі керівників комунальних підприємств охорони здоров’я – Богодухівської ЦРЛ Миколи ГРИЩЕНКА та ЦПМСД Віталія ПРОШУТІ. Питання стосувалося теми, яка хвилює мешканців громади – проведення лабораторних досліджень. За підсумками цієї наради керівники лікувальних закладів надали наступну інформацію.
18 Лютого, 2022 р., 14:49
Експерти із децентралізації Віктор НЕСТЕРЕНКО та Олег КУЛІНІЧ ознайомили присутніх із основними аспектами Стратегії розвитку. Заступник Богодухівського міського голови Олександр ПАРЩИК обґрунтував важливість розробки даного документу для нашої громади. Учасники заходу висловили свою точку зору на ситуацію в старостинських округах та громаді в цілому, поділилися проблемами, які їх турбують та потребують першочергового вирішення.  
18 Лютого, 2022 р., 14:02
На виконання доручення голови Харківської ОДА Олега СИНЄГУБОВА,  сьогодні заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО та головний спеціаліст відділу освіти і охорони здоров’я Богодухівської РДА Світлана АКАТОВА здійснили перевірку роботи пунктів щеплення КНП «ЦПМСД» . У ході перевірки встановлено, що пункти щеплення працюють здідно із затвердженим графіком, укомплектовані персоналом згідно з нормативами, забезпечені необхідними медикаментами для надання медичної допомоги. У наявності вакцини: CoronaVac, Pfizer, Moderna.
18 Лютого, 2022 р., 13:54
       19 лютого в приміщенні ДЮСШ о 10:00 відбудеться матч чергового туру Відкритого Чемпіонату Богодухівської громади з волейболу. Богодухівська команда прийматиме суперників із Коломака.
18 Лютого, 2022 р., 10:20
У заході взяли участь Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, голова районної ради Юрій ЯЦИНА, секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, заступники міського голови, депутати, представники трудових колективів, організацій, мешканці громади. Від міського будинку культури патріотичною ходою учасники пройшли до пам’ятного знаку Козацький Хрест. Присутні віддали шану пам’яті героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.
17 Лютого, 2022 р., 17:57
Першим торкнулися питання обороноздатності. Присутній на засіданні КИСЛИЙ Сергій Михайлович, командир окремого батальйону територіальної оборони Богодухівського району,  звернувся до членів виконкому із закликом зберігати спокій і не піддаватися паніці. «Ми повинні передбачити будь-які варіанти. Збройні сили готові захищати Батьківщину. Наш батальйон виконує покладені на нього завдання»,- наголосив Сергій Михайлович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.