Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
21 Листопада, 2022 р., 11:01
Кожна людина має право на професійну правничу допомогу. У випадках, передбачених ЗУ «Про безоплатну правову допомогу», ця допомога гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету України.
21 Листопада, 2022 р., 10:59
У День Гідності та Свободи Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, заступники міського голови, керівництво районної адміністрації та районної ради покладанням квітів до пам’ятного знака Козацький Хрест вшанували пам’ять патріотів, які пішли у вічність заради нашої свободи та мирного майбутнього.
21 Листопада, 2022 р., 08:25
У часи доленосних для нашої держави випробувань військовослужбовці цього славетного роду військ на практиці довели високу підготовленість, навченість та професіоналізм, чим здобули авторитет і довіру українського народу.
21 Листопада, 2022 р., 08:19
Це свято волі і демократії, прав і свобод людини та громадянина, української державності та європейського вибору. Свобода варта того, щоб за неї боротися! І завжди в пам’яті житимуть Герої Небесної сотні, герої-добровольців, які прямо з Майдану пішли на фронт, наші воїни, які сьогодні боронять нашу країну, всі ти, хто віддав і віддає життя заради України та її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.
20 Листопада, 2022 р., 08:00
Історія сільського господарства України, як загалом і історія самої країни, наразі пишеться чорнилами війни. Але попри бойові дії, масштабні руйнування та зниження обсягів виробництва сільське господарство продовжує залишатися локомотивом української економіки, і, як виявилося, -  «житницею» усього світу.  Війна, без перебільшення, об'єднала всіх аграріїв. Здається, що в Україні не залишилося жодної людини з агробізнесу, яка б не допомагала ЗСУ, теробороні, переселенцям та звичайним мешканцям.
18 Листопада, 2022 р., 15:33
Сергій Гладкоскок, голова депутатської групи "Відновлення України" в Харківській обласній раді, разом з колегою - депутатом Ростиславом  Літвіновим передали для КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської міської ради Харківської області"  необхідні закладу медикаменти. Медичні препарати планується використати для забезпечення огляду та  лікування мешканців громади, в тому числі внутрішньо переміщених осіб.
18 Листопада, 2022 р., 14:40
Відповідно до п. 1 підрозділу 94 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – Кодекс) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною пунктом 3 цього підрозділу, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 1 січня 2021 року.
18 Листопада, 2022 р., 14:00
Наказом Міністерства фінансів України від 08.06.2021 № 329 «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» внесено зміни до форми фіскального касового чеку на товари (послуги) та фіскального касового чеку видачі коштів і доповнено їх новим обов’язковим реквізитом – «цифрове значення штрихового коду марки акцизного податку на алкогольні напої».
18 Листопада, 2022 р., 09:56
Дихальні вправи, заняття спортом чи позитивні афірмації - які техніки використовуєте ви, аби справитись зі стресом?
18 Листопада, 2022 р., 08:34
Саме вони є найближчими помічниками командирів, лідерами, наставниками, вчителями і взірцем для підлеглих. Сержант у сучасних Збройних силах України – це вже не просто військовослужбовець, саме він дбає про бойове навчання та виховання особового складу, керує ним і підрозділами первинної ланки, несе велику відповідальність за життя солдат та їх бойову готовність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.