Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
08 Грудня, 2022 р., 15:12
8 грудня в рамках акції «16 днів проти насильства» Відділом соціального захисту населення Богодухівської міської ради спільно з представниками Богодухівського РВ поліції ГУНП в Харківській області була проведена інформаційна кампанія. У центрі міста Богодухова розповсюджувалися буклети з питань запобігання та протидії домашньому насильству.
08 Грудня, 2022 р., 13:24
З 01 грудня 2022 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 600 грн до 2 684 гривень.
08 Грудня, 2022 р., 11:09
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що взаємодія платників з органами податкової служби здійснюється дистанційно у режимі реального часу через персоналізований сервіс «Електронний кабінет». Базовий функціонал електронного кабінету дає можливість у режимі онлайн переглядати дані карток особових рахунків про стан розрахунків з бюджетами.
07 Грудня, 2022 р., 16:22
Міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав присутніх з професійним святом Днем місцевого самоврядування. «Я дякую членам виконкому, депутатам, працівникам міської ради та її виконавчих органів, квартальним та усім тим,  хто у цей складний для країни час згуртувався та взяв на себе відповідальність підтримувати життєдіяльність громади », - зазначив у своїй промові Володимир Миколайович. Представники місцевого самоврядування громади з нагоди професійного свята відзначені подяками та грамотами Харківської обласної ради та Богодухівської міської ради.  Члени виконкому розглянули 17 питань порядку денного, по кожному прийняті відповідні рішення.
07 Грудня, 2022 р., 09:30
Сильне і професійне місцеве самоврядування – це та могутня сила, яка допомагає нашій країні розвиватися, долати труднощі і невпинно рухатися вперед.
06 Грудня, 2022 р., 15:30
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до пункту 3 підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – ПКУ) скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до ПКУ є чи були платниками податків.
06 Грудня, 2022 р., 15:27
6 грудня – День вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі. Саме після трагічних подій цього дня, чоловіки Канади в 1991 році започаткували «Білу Стрічку», як символ активізму проти насильства над жінками та дітьми.
06 Грудня, 2022 р., 12:24
«Сильна держава починається з сильної армії. Сьогодні наші мужні воїни довели всьому світу, що українське військо – це сильна і могутня армія незламних та нескорених бійців-патріотів»,- зазначив Володимир БЄЛИЙ.
06 Грудня, 2022 р., 11:10
Пункт Незламності – це місце вашої безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла.
06 Грудня, 2022 р., 10:45
В рамках щорічної Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства», яка проводиться з 25 листопада до 10 грудня, Відділ соціального захисту населення Богодухівської міської ради (керівник Алла ЄМЕЛЬЯНЕНКО) взяв участь у заході на тему «Протидія домашньому насильству».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.