Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
06 Грудня, 2022 р., 09:49
Шановні земляки! 6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України.
05 Грудня, 2022 р., 12:55
В сучасному житті довідка про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України, а скорочено «довідка про несудимість» необхідна кожній людині, яка хоче оформитись на роботу, взяти участь у тендері, здійснити усиновлення чи встановити опіку, отримати дозвіл на придбання, зберігання та носіння зброї та набоїв до неї, тощо.
05 Грудня, 2022 р., 08:35
Про Український волонтерський рух сьогодні із захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. З початку повномасштабного вторгнення рф на нашу територію кожен українець намагається робити те, що вміє найкраще, аби допомогти своїй країні наблизити Перемогу. Плетіння маскувальних сіток, приготування їжі для військових, опікування проблемами переселенців, збирання коштів на потреби ЗСУ, вивіз людей з гарячих точок, ризикуючи власним життям. Цей список можна продовжувати безкінечно. Але головне у цьому всьому те, що витримка українців, сердечність і вміння єднатися, навіть якщо до того мали різні погляди чи спосіб життя, змушують ще більше пишатися українською нацією.
02 Грудня, 2022 р., 15:48
Шановні мешканці Богодухівської громади!
01 Грудня, 2022 р., 13:04
03 грудня в світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю.
01 Грудня, 2022 р., 12:56
Щорічно 1 грудня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема.
01 Грудня, 2022 р., 09:10
1 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ
30 Листопада, 2022 р., 08:53
1. Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді   https://thedigital.gov.ua/news/dlya-tikh-khto-potrebue-dopomogi-informatsiya-pro-sotsialni-poslugi-na-gidi
29 Листопада, 2022 р., 15:05
Через низький рівень правової обізнаності у людей з інвалідністю виникають проблеми щодо захисту своїх прав та свобод. Тому пропонуємо розглянути хто ж такі особи  з інвалідністю, їх права та захист в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.