Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
29 Листопада, 2022 р., 15:00
Податковий календар: 30 листопада.
28 Листопада, 2022 р., 13:39
«Визволення» або чесною мовою – окупація українських земель військовими рф запам’ятається тотальним порушенням всіх можливих норм права й моралі, а також постійним бажанням ізолювати наших громадян від цивілізованого світу.
25 Листопада, 2022 р., 13:41
Сьогодні стартує Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», що охоплює період з 25 листопада до 10 грудня і має на меті підвищити поінформованість суспільства, масово мобілізувати людей до змін, залучити активістів, представників урядів, парламентів, громадських організацій та партнерів ООН та висвітлити питання, пов’язані з проблемами подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.
25 Листопада, 2022 р., 12:46
Під час  ожеледиці люди часто травмуються через обледенілі сходи в магазині, аптеці чи іншої організації, на тротуарі, на вулиці,   на прибудинковій території чи інші території загального користування, оскільки не завжди всі ці небезпечні місця посипаються піском чи іншими спеціальними сумішами.
25 Листопада, 2022 р., 12:44
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
25 Листопада, 2022 р., 09:39
У приміщеннях КЗ «Богодухівський ліцей №1» та КЗ «Богодухівський ліцей №3» видача продуктових наборів здійснюватиметься і у суботу. Пункти видачі будуть працювати за таким графіком: понеділок-субота з 9-00 до 15-00. Інформація щодо можливих змін у порядку видачі гуманітарної допомоги буде повідомлятися на офіційних пабліках Богодухівської міської ради. Дякуємо за розуміння!
23 Листопада, 2022 р., 16:35
З 24 листопада за підтримки Харківської обласної військової адміністрації, народного депутата Олексія Красова та Богодухівської міської ради  розпочинається видача продуктових наборів для мешканців Богодухова та внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Богодухові.
23 Листопада, 2022 р., 09:33
«Діти війни» — це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати та врятувати. Данні щодня оновлюють правоохоронні органи. Тут ви можете повідомити:
22 Листопада, 2022 р., 09:08
В умовах повномасштабного вторгнення тисячі українців зазнають емоційних потрясінь через загибель близьких та рідних, втрату домівок, відсутність готівкових коштів, продуктів та питної води, дезорієнтацію в часі та просторі. За таких трагічних обставин навіть найбільш витривалі нерідко шукають допомоги та підтримки, скерування та підказки зі сторони.
22 Листопада, 2022 р., 09:06
Звістка про деокупацію українських територій приносить не лише радість, а й шок від нових варварських злочинів, скоєних військовими рф.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.