Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 23.05.2024 16:31
Кількість переглядів: 61

Фото без описуПідведено підсумки опалювального сезону 2023-2024 та намічено завдання щодо підготовки до наступного. Розглянуто стан розрахунків зі сплати земельного податку, орендної плати за земельні ділянки комунальної власності. Затверджено план заходів щодо складання прогнозу бюджету громади на 2025-2027 роки. 


Міський голова Володимир БЄЛИЙ та члени виконкому прийняли рішення з питань соціального захисту, зокрема захисту прав дітей та надання одноразової матеріальної допомоги. Також затвердили список стипендіатів для отримання щорічної стипендії «Юні таланти Богодухівської громади». У порядку контролю заслухали звіт директора КП «ГОСПОДАР» про стан поводження з ТПВ за останні шість місяців. 
Всього розглянуто 81 питання порядку денного. З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.