Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухівська громада серед лідерів реалізації проєктів місцевого та регіонального значення

Дата: 11.12.2023 16:11
Кількість переглядів: 69

Фото без описуІз 44 профінансованих Харківською обласною радою у 2023 році заявок 7 проєктів вибороли громади Богодухівського району. Пишаємося, що 3 з 7 – це проєкти Богодухівської міської ради. Відповідні сертифікати від представника Харківської обласної ради Максима ЛЕБЕЖЕНКА та голови Богодухівської районної ради Юрія ЯЦИНИ сьогодні отримали наші переможці.
В рамках обласного конкурсу мініпроєктів «Ефективна медицина у громаді» у нашій лікарні відремонтовано неврологічне відділення з реабілітаційними ліжками та інсультним блоком. 
Одразу дві перемоги ми отримали у конкурсі проєктів «Разом у майбутнє». Це проєкт комунальної сфери «Модернізація водогонів за рахунок енергії природи» (встановлення сонячних панелей) та проєкт освітянської галузі «Разом створимо зону комфорту для малят» (заміна підлоги у одному з дошкільних закладів громади). 
Такі досягнення – результат злагодженої роботи та ефективної взаємодії міської ради з керівництвом області. Також слова подяки прозвучали на адресу заступника голови Харківської обласної ради Тетяни БІЛОВОЛ, яка давно опікується Богодухівщиною та активно допомагає залученню інвестицій для розвитку інфраструктури її громад, та депутата Харківської обласної ради Олександру СКОРИКУ, який співфінансував два з трьох проєктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.