Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні працівники та ветерани медичної галузі!

Дата: 27.07.2023 07:50
Кількість переглядів: 58

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з Днем медичного працівника. Це свято разом з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість одужання, які вірять у ваші знання, вміння і досвід, у постійну готовність прийти на допомогу.


Зараз, у період повномасштабної війни з росією, ми як ніколи усвідомлюємо важливість вашої роботи. Сьогодні ви всі на передовій, рятуєте життя захисників України як на полі бою, так і в медичних закладах. Ви цілодобово надаєте допомогу нашим мешканцям і сотням тимчасово переміщених осіб, які знайшли другу домівку в нашій громаді. І у цьому жертовному щоденному служінні ви часто не маєте права на спокій, відпочинок та власні емоції. Низький уклін за самовідданість, милосердя, доброту й щедрість душі вам, лікарі, медичні сестри, фельдшери, молодший медичний персонал. Всім тим, хто як ангели-охоронці дарують надію у найважчих ситуаціях.
Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя. Нехай благословенними будуть ваші дороги, радують друзі, колеги, зігріває родинне тепло, а виконання благородної місії медичного працівника приносить професійне задоволення та буде сповнене приємними моментами, словами та вдячністю людей, яким ви подарували одужання, зберегли здоров’я та життя.
Зі святом! Успіхів і натхнення у вашій шляхетній справі!
Миру та Перемоги!

З щирою повагою.
Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.