Богодухівська міська рада

Харківська область

Днями відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі

Дата: 12.06.2023 14:56
Кількість переглядів: 164

Фото без описуЧлени ради розглянули питання щодо організації проведення інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми (30 липня). Особливу увагу приділили основним аспектам здійснення систематичного контролю за умовами утримання та виховання дітей, які проживають в сім’ях, де існує загроза вчинення домашнього насильства.

В ході засідання учасники заходу обговорили проблемні питання щодо виявлення, реагування та взаємного інформування суб’єктів про факти домашнього насильства та необхідності постійного контролю за ситуацією в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, або мають високий ризик потрапляння в них, через вплив такого чинника як домашнє насильство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.