Богодухівська міська рада

Харківська область

АТ «Харківгаз» розпочинає звірку показань газових лічильників

Дата: 14.02.2023 08:17
Кількість переглядів: 142

Фото без описуУ лютому АТ «Харківгаз» розпочав контрольне зняття показань газових лічильників у домоволодіннях своїх клієнтів. Контрольне зняття показань приладів обліку проводиться відповідно до вимог Кодексу ГРМ. У військовий час - після бомбардувань міст та селищ регіону, пошкоджень снарядами газового обладнання, евакуації і повернення мешканців у область, контрольне зняття показань лічильників - це додаткова можливість виправити неточності на особових рахунках, вирішити важливі питання без поїздок до центрів обслуговування Харківгазу.

Після контрольної фіксації даних лічильника, будь-які неточності на особовому рахунку будуть виправлені.

АТ «Харківгаз» просить своїх клієнтів надати доступ фахівцям АТ «Харківгаз» до газових лічильників,  при пред‘явленні ними службового посвідчення та сприяти у проведенні звірок.

В разі евакуації мешканців зі свого будинку, АТ «Харківгаз» рекомендує сповістити газову компанію про нульове споживання газу у домоволодінні за телефонами:

066-300-2-888 (Vodafone),

098-300-2-888 (Kyivstar),

093-300-2-888 (Lifecell).

В разі тимчасової відсутності споживачів у домоволодінні при візиті газовиків, буде залишено повідомлення про дату повторного візиту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь