Богодухівська міська рада

Харківська область

5 грудня – Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2022 08:35
Кількість переглядів: 92

Фото без описуПро Український волонтерський рух сьогодні із захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. З початку повномасштабного вторгнення рф на нашу територію кожен українець намагається робити те, що вміє найкраще, аби допомогти своїй країні наблизити Перемогу. Плетіння маскувальних сіток, приготування їжі для військових, опікування проблемами переселенців, збирання коштів на потреби ЗСУ, вивіз людей з гарячих точок, ризикуючи власним життям. Цей список можна продовжувати безкінечно. Але головне у цьому всьому те, що витримка українців, сердечність і вміння єднатися, навіть якщо до того мали різні погляди чи спосіб життя, змушують ще більше пишатися українською нацією.

Серед наших земляків чимало тих, хто зробив волонтерство способом свого життя. Вони знайшли свою нішу в системі допомоги та щоденно роблять світ добрішим, безпечнішим, щасливішим. Низький уклін їм та Божого благословення на подальші добрі справи.

Дорогі волонтери! Зі святом вас! Дякуємо всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Міцного здоров'я вам, довголіття, сімейного затишку, миру у ваших домівках та в нашій країні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь