Богодухівська міська рада

Харківська область

15 лютого відбулася XXVI позачергова сесія Богодухівської міської ради VIII скликання

Дата: 15.02.2022 18:29
Кількість переглядів: 723

Фото без описуДепутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять депутата міської ради Нагорного Олексія Павловича, який 13 лютого передчасно пішов з життя.

Перш ніж перейти до розгляду порядку денного, міський голова Володимир БЄЛИЙ зазначив: «Сьогодні ми скликали позачергову сесію, щоб у першу чергу затвердити Програму  територіальної оборони Богодухівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки. В умовах, які склалися на кордонах України, прийняття даного рішення має стратегічне значення для організації обороноздатності наших територій». Депутати одноголосно підтримали дану Програму.  Присутній на засіданні командир батальйону територіальної оборони  (Богодухів)  КИСЛИЙ Сергій Михайлович подякував міській владі за всіляку підтримку і співпрацю.

Депутатами розглянуті усі питання порядку денного. Внесені зміни до бюджету та розглянуто низку звернень депутатського корпусу до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

З усіма прийнятими на сесії рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.