Богодухівська міська рада

Харківська область

Любов до футболу об’єднує людей різних професій

Дата: 15.11.2021 13:10
Кількість переглядів: 397

Фото без описуЦе довели учасники обласного турніру з футзалу на приз «Закриття сезону». У змаганнях взяли участь 4 команди. Приємно констатувати той факт, що наші земляки були представлені у трьох із заявлених команд.  Дебютантом турніру  стала збірна "Богодухів", яка складалася з працівників комунальних закладів Богодухівської міської ради та районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Можна з упевненістю сказати, що дебют був вдалим, адже збірна «Богодухів» здобула срібні нагороди.   Павло ГРИГОРОВИЧ (завідувач сектору у справах молоді та спорту Богодухівської міської ради) у складі збірної державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування став переможцем цих змагань.

Перед зимовою перервою Чемпіонату України (І ліга) перемогою завершили свої виступи вихованці Богодухівської ДЮСШ (2006-2005 р.н.). У непростому поєдинку наші юні футболісти з рахунком 0:1 перемогли «Арсенал» (м. Харків).

Вітаємо наших земляків, завжди пишаємося їх досягненнями!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.