Богодухівська міська рада

Харківська область

Роботодавці та безробітні Богодухівщини знайомилися з Харківським центром професійно-технічної освіти ДСЗ

Дата: 26.10.2021 16:15
Кількість переглядів: 284

Фото без опису26 жовтня 2021 року для 14 безробітних та 10 роботодавців Богодухівського району проведено  екскурсію до Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі – ХЦПТО ДСЗ). Учасники ознайомились з матеріально-технічною базою та освітніми послугами навчального закладу.

     Харківський центр професійно-технічної освіти – один з найкращих за оснащеністю центр. Має комфортні аудиторії та виробничі майстерні, надсучасну матеріально-технічну базу. До викладання дисциплін залучають викладачів та майстрів виробничого навчання з великим практичним та педагогічним досвідом роботи.

      Заступник директора Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Юлія Давидова зазначила, що служба зайнятості постійно удосконалює форми та методи інформування клієнтів про соціальні послуги, які вони можуть отримати, акцентувала увагу на можливості отримання актуальної та затребуваної професії на ринку праці на базі ХЦПТО ДСЗ.

       У центрі навчають професіям в галузях металообробки та машинобудування, обслуговування техніки та обладнання, будівництва, легкої промисловості, обслуговування громадян, громадського харчування, сільського господарства, інформаційних технологій та комунікацій. Послуги з навчання для безробітних – безкоштовні, для працівників підприємств, установ та організацій – за кошти юридичних та фізичних осіб, для інших громадян – за власні кошти.

     Екскурсанти дізналися, що на даний час у навчальному закладі можливе навчання за 35 професіями: металообробки, сфери послуг, готельно-ресторанного сервісу, легкої промисловості, будівельної сфери, агропромислового комплексу, ІТ-сфери та паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунальної сфери.

    Під час екскурсії два безробітних виявили бажання пройти навчання в даному центрі за професіями лицювальник-плиточник та педикюрник. 

 

Хочеш отримати гідну роботу – скористайся можливістю пройти якісне професійне навчання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь