Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання XVIII сесії Богодухівської міської ради VIII скликання

Дата: 06.10.2021 13:57
Кількість переглядів: 305

Фото без описуДля більш ефективної роботи комунальних установ депутатами затверджені акти прийому-передачі техніки та позастатутного державного майна, внесені зміни до ряду місцевих програм, а також до бюджету громади.     Начальник фінансового управління Олександр КОВАЛЬОВ проінформував депутатів про перевиконання на 1,5 % бюджету громади за 9 місяців, однак це не дає можливості уточнення бюджету. Міський голова Володимир БЄЛИЙ зауважив, що сьогоднішні зміни до бюджету стосуються розподілу зекономлених коштів розпорядниками бюджету, які сьогодні спрямовуються на нагальні проблеми громади, зокрема, оплату обслуговування газового обладнання закладів освіти.

         Досить напруженою була атмосфера у сесійній залі під час розгляду блоку земельних питань. Після детальних роз’яснень і відповідей на запитання начальника відділу земельних відносин та захисту довкілля Олени ЦЕРКОВНОЇ, усі ці питання були підтримані необхідною кількістю депутатських голосів.

         З усіма рішеннями, прийнятими на сесії, можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.

Відеозапис сесії – на нашому YouTube-каналі за посиланням https://youtu.be/xQAd7UtKnMw



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь