Богодухівська міська рада

Харківська область

Освітян громади привітали з прийдешнім професійним святом!

Дата: 01.10.2021 14:48
Кількість переглядів: 333

Фото без описуПід час урочистостей представники закладів освіти  були нагороджені грамотами за багаторічну творчу працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління.
«Я приймаю близько до серця всі турботи вчителів, тому що завжди вважав цю професію найголовнішою на світі. Адже вам довіряють найцінніше – дітей!  Своїми мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами Ви допомагаєте дітям йти у самостійне життя», - зазначив у своєму вітальному слові міський голова Володимир БЄЛИЙ.
Своїх колег також привітала начальник відділу освіти Богодухівської міської ради Ольга РУБАНИК: «Професія від Бога одна – учитель. Всі інші – від учителя!» Ольга Володимирівна щирі слова вітань адресувала і Володимиру Миколайовичу, адже в його трудовій біографії педагогічна діяльність займає визначне місце. 

У свій час Василь Сухомлинський сказав, що в кожному вчителі повинна сяяти і ніколи не згасати маленька іскорка дитини. «Я бажаю усім вам, не зважаючи на усі труднощі професії вчителя, зберегти в собі іскорку дитячої природності і радості», - побажав освітянам Володимир БЄЛИЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.