Богодухівська міська рада

Харківська область

Освітян громади привітали з прийдешнім професійним святом!

Дата: 01.10.2021 14:48
Кількість переглядів: 314

Фото без описуПід час урочистостей представники закладів освіти  були нагороджені грамотами за багаторічну творчу працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління.
«Я приймаю близько до серця всі турботи вчителів, тому що завжди вважав цю професію найголовнішою на світі. Адже вам довіряють найцінніше – дітей!  Своїми мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами Ви допомагаєте дітям йти у самостійне життя», - зазначив у своєму вітальному слові міський голова Володимир БЄЛИЙ.
Своїх колег також привітала начальник відділу освіти Богодухівської міської ради Ольга РУБАНИК: «Професія від Бога одна – учитель. Всі інші – від учителя!» Ольга Володимирівна щирі слова вітань адресувала і Володимиру Миколайовичу, адже в його трудовій біографії педагогічна діяльність займає визначне місце. 

У свій час Василь Сухомлинський сказав, що в кожному вчителі повинна сяяти і ніколи не згасати маленька іскорка дитини. «Я бажаю усім вам, не зважаючи на усі труднощі професії вчителя, зберегти в собі іскорку дитячої природності і радості», - побажав освітянам Володимир БЄЛИЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь