Богодухівська міська рада

Харківська область

Минулі вихідні стали переможними для Богодухівської громади

Дата: 25.08.2021 15:48
Кількість переглядів: 268

ФК «Богодухів», здобувши перемогу над ФК «Лозова» (3:0), став володарем Кубку Богодухівської громади. Фінал видався на славу! Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ подякував командам за яскравий футбол, який, як зазначив очільник громади, за своїм рівнем нічим не відрізнявся від обласного. Володимир Миколайович нагородив  медалями учасників фіналу та вручив Кубок громади переможцям.

ФК «Богодухів» перервав низку програшів у Чемпіонаті Харківської області, зігравши на виїзді з рахунком 2:2 з ФК «Зміїв».

За результатами матчів дев’ятого туру Чемпіонату Богодухівської громади  ФК «Промінь - 2012» поступився  ФК «Богодухів» (1:2), а ФК «Авангард» розгромив на виїзді ФК «Фаворит» (0:6).

Вихованці Богодухівської ДЮСШ (тренер Андрій ЛУЦЕНКО) повернулися з міста Куп’янськ бронзовими призерами XXV міжнародного турніру з футболу на призи ФК “Мрія NORVEN”. Наші хлопці стали третіми серед восьми команд.

Цими вихідними Богодухівська громада долучилася до  флеш-мобу та змагань  зі спортивного двоборства в рамках всеукраїнського соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» https://www.facebook.com/201038084713230/videos/359673642450490/ .  

Порадували своїми досягненнями і волейболісти Богодухівської громади. У Краснокутську, де до Дня незалежності відбулися чоловічий та жіночий турніри, перемогу здобули наші земляки.

Вітаємо спортсменів з переможними результатами. Так тримати! Всі вони ще раз довели, що Україна – спортивна країна! А нашій громаді є ким пишатися!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь