Богодухівська міська рада

Харківська область

Святкувала Шарівка

Дата: 23.08.2021 18:11
Кількість переглядів: 356

Фото без опису21 серпня мальовнича Шарівка гостинно вітала своїх мешканців та гостей з нагоди Дня селища, Дня Прапора та 30-річчя Незалежності України. Святкування зібрало людей різного віку, від малого до великого. З щирими привітаннями і побажаннями подальшого процвітання селищу звернулися до присутніх заступниця голови Харківської обласної ради Тетяна БІЛОВОЛ та Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ. «Кожний куточок Харківщини особливий і неповторний. Але Шарівка – унікальне місце Слобожанського краю. Його зробили таким працьовиті люди, які щиросердно віддані своїй рідній землі. Своєю щоденною працею роблять все, щоб вона залишалася квітучою та благополучною», - сказала Тетяна Біловол під час урочистої частини. Міський голова Володимир Бєлий побажав шарівському краю достатку, розвитку і процвітання: «Шарівський край вже багатий своїми досягненнями, своїми людьми. Це край, який дав Україні Василя Ємця, засновника Національної капели бандуристів. І зараз його слава примножується новим поколінням талановитих працелюбних людей». На знак шанування творчих здобутків колективу Шарівського сільського клубу-філії Володимир Миколайович подарував музичний інструмент - баян керівнику колективу Олександру Суботі.

За сумлінну працю, активну життєву позицію та високий професіоналізм та з нагоди 30-річчя Незалежності України Тетяна Біловол та Володимир Бєлий відзначили грамотами та подарунками Харківської обласної ради та Богодухівської міської ради кращих працівників соціальної, медичної та культурної сфери, а також громадських активістів.

Тетяна Біловол та Володимир Бєлий, вшановуючи пам‘ять визволителів Шарівки, разом з учнівською молоддю поклали квіти до пам’ятника загиблим у Другій світовій. Також Тетяна Володимирівна і Володимир Миколайович поспілкувалися з мешканцями селища, які зверталися з приводу питань, що їх турбують. Малеча селища отримали від гостей солодкі подарунки.

Свято вдалося на славу! Тож процвітання і добробуту вам, Шарівко і шарівчани, під мирним небом у дружній Богодухівській громаді та у великій квітучій Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь