Богодухівська міська рада

Харківська область

Святковими вихідними спортивне життя у громаді триватиме 

Дата: 20.08.2021 14:24
Кількість переглядів: 387

До 30-ї річниці незалежності України 21 серпня о 10:00 у читальній залі міського будинку культури відбудеться шаховий турнір. Цього ж дня ФК «Богодухів» вирушить до м. Зміїв, де зустрінеться з одноіменним клубом в рамках чергового туру Чемпіонату Харківської області. Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» о 17:30. Нашій команді підтримка вболівальників буде  не зайвою. 


22 серпня об 11:00 у с-щі. Максимівка відбудеться традиційний всеукраїнський турнір  з пляжної боротьби пам’яті Романа Бабенка MAXIMOVKA OPEN 2021.
22 серпня також пройдуть матчі дев’ятого туру Чемпіонату Богодухівської громади. ФК «Промінь - 2012» прийматиме на своєму полі ФК «Богодухів». ФК «Авангард» на виїзді зустрінеться з ФК «Фаворит». А в Краснокутську зіграють ФК «Краснокутськ» та ФК «Лозова». Матчі відбудуться о 17:00. 
24 серпня о 10:00 в парку Перемоги біля ЦДЮТ в рамках всеукраїнського соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» планується проведення флеш-мобу та змагань з підтягування і віджимання на брусах. 
24 серпня о 17:00 на стадіоні «Колос» фінальний матч за Кубок Богодухівської громади зіграють  ФК «Лозова» та ФК «Богодухів». 
Святковими вихідними знайдіть час та відвідайте одну зі спортивних подій, отримайте порцію бадьорості на весь наступний робочий тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь