Богодухівська міська рада

Харківська область

Урочистості з нагоди Міжнародного Олімпійського дня

Дата: 24.06.2021 14:21
Кількість переглядів: 405

Фото без опису23 червня 2021 року в м. Харків, у Палаці спорту «Локомотив» імені Г.М. Кирпи відбулися урочистості з нагоди Міжнародного Олімпійського дня. Захід пройшов за участі керівництва Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної та міської рад, Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області та Відділення НОК України в Харківській області із залученням учасників Олімпійських ігор сучасності - Людмили Джигалової, Віктора Рубана, Оксани Кайдаш, Олександра Сердюка, Катерини Дубровіної (Сердюк) та інших олімпійців та видатних спортсменів.

   У обласному заході взяли участь представники Богодухівської громади – завідувач Сектору у справах молоді та спорту Павло Григорович, директор Богодухівської ДЮСШ Михайло Рубан і головний спеціаліст Сектору у справах молоді та спорту Олег Горін, які отримали Олімпійський прапор і сучасну книгу про розвиток Олімпійського руху



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.