Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухівська громада шукає кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 02.06.2021 10:45
Кількість переглядів: 395

Фото без описуНе всім дітям пощастило мати власну міцну родину. Хтось рано посиротів, а хтось опинився в інтернатних закладах при живих батьках, які з тих чи інших причин не могли піклуватися про власних дітей. Саме для зменшення таких випадків зараз в Україні активно запроваджується соціальна послуга патронату над дитиною, яка передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Звертаємо увагу безробітних громадян на те, що патронат може стати вашою роботою з досить пристойною оплатою. Заробітна плата складає 5 прожиткових мінімумів на місяць. На утримання дитини держава виділяє 2,5 прожиткових мінімуми.

Патронатним вихователем може стати повнолітній громадянин України, який має досвід виховання дітей та відповідні житлові умови. Кожен, хто хоче спробувати себе у цій ролі, повинен знайти собі добровільного помічника та бути готовим пройти професійні курси за спеціальною програмою. Але найголовніше – це чітке усвідомлення власної мотивації, чесність із самим собою у питанні: чому я хочу цим займатися.

Якщо бажання допомогти дитині йде від серця, чекаємо на Вас у у службі у справах дітей Богодухівської міської ради за адресою: м. Богодухів, пл. Свято-Духівська, 2, тел.. 0679988875; і відділенні соціальної роботи та соціального супроводу сімей/осіб КЗ «Центр надання соціальних послуг»  за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, 2, 2 поверх, 7 кімната,  тел.. 0575834565.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.