Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
03 Листопада, 2023 р., 13:26
Щоб допомогти дитині заспокоїтися, пограйте з нею в гру «Видихнути хмару» ⛅️  
03 Листопада, 2023 р., 11:49
Згідно з повідомленнями Міністерства охорони здоров’я у Вінницькій області оголосили про надзвичайну ситуацію та посилили протиепідемічні заходи через спалах гепатиту А.
03 Листопада, 2023 р., 10:03
У складі територіальних громад запроваджується інститут помічника ветерана як складової системи переходу від військової служби до цивільного життя.
03 Листопада, 2023 р., 09:48
Українські ракетники та артилеристи – це основа міцності української армії. "Боги війни" своїми точними влучаннями наводять жах на загарбників, демонструють високий професіоналізм та вишкіл, мужність та героїзм. Саме вони відіграють ключову роль у нинішньому протистоянні російському агресорові, що зазіхнув на українську землю.
03 Листопада, 2023 р., 09:13
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
02 Листопада, 2023 р., 15:56
Про це під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі розповів начальник Управління у справах ветеранів облвійськадміністрації Олег Пуль.
02 Листопада, 2023 р., 15:38
Попросити про допомогу, коли бракує сил чи потрібна порада, — сміливий і завжди правильний вчинок.
02 Листопада, 2023 р., 10:59
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє, що компенсація витрат, пов’язаних з безоплатним тимчасовим розміщенням (перебуванням) внутрішньо переміщених осіб, здійснюється Товариством Червоного Хреста України (далі – ТЧХУ).
01 Листопада, 2023 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.