Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
15 Січня, 2024 р., 16:22
У місті Славутич Вишгородського р-ну Київської області діє Соціально-психологічний центр Міністерства у справах ветеранів України, який на загальнодержавному рівні надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій та членам їх сімей.
15 Січня, 2024 р., 15:39
У «Довіднику безбар’єрності» рекомендують визначити проблеми, з якими людина може впоратися, а з якими – ні. Так, заспокоїтися допоможе методика «Кола контролю».
15 Січня, 2024 р., 15:23
Фонд державного майна України розпочав формування та наповнення кадрового резерву на керівні посади державних підприємств та акціонерних товариств, які знаходяться в управлінні Фонду.
15 Січня, 2024 р., 14:20
Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності».
15 Січня, 2024 р., 10:52
         Спільно зі слідчими  ГСУ НПУ та Офісом Генпрокурора  оперативники   викрили 29-річного молодика, який  з 2021 р.  заражав сервера однієї з найбільших світових компаній у сфері електронної комерції. Хакер  за допомогою «брутфорсу» «зламав» 1500 облікових записів дочірньої компанії та  отримав доступ до управління сервісом.  Він написав вірус-майнер, яким   інфікував серверне обладнання компанії, та задіяв  понад 1 млн. віртуальних комп’ютерів. За цей час  злодій  вивів на свої електронні гаманці майже 2 млн. доларів США у криптовалюті (понад 75 млн.грн.)   В ході обшуків у   фігуранта в  Миколаєві  вилучено комп’ютерну техніку, банківські та сім-картки, електронні носії інформації.  Віртуальним командним пунктом Європолу у Нідерландах  аналізується інформація від українських колег; заблоковано електронні гаманці хакера з наявними на них активами.Триває слідство  за ч. 5 ст. 361  КК України.  Що очікує хакера під час воєнного стану читайте  за посиланнями  (на вибір): 
15 Січня, 2024 р., 09:50
Цими вихідними у Валках зустрічалися волейболісти, поціновувачі шахів та настільного тенісу.
15 Січня, 2024 р., 08:21
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
13 Січня, 2024 р., 14:18
Богодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Івано-Шийчинського старостинського округу, до якого входять  с.Братениця, с.Івано-Шийчине та с.Тимофіївка Богодухівського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.