Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Лютого, 2024 р., 08:31
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
31 Січня, 2024 р., 14:34
Протягом лютого у Богодухівському ліцеї №3 Богодухівською міською радою буде організовано видачу гуманітарної допомоги БО" Мережа 100% життя м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН категорії осіб 60+(ТІЛЬКИ ОДИНОКІ).
31 Січня, 2024 р., 11:15
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
31 Січня, 2024 р., 10:51
Українці, що досягли пенсійного віку та особливо ті, що тимчасово перебувають за межами України, завдяки дистанційній платформі можуть оформити пенсію онлайн.
31 Січня, 2024 р., 09:11
У Міністерстві освіти і науки визначили строки проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році. Він проходитиме з 14 травня до 19 липня. У цей період відбудеться як основна сесія, так і додаткова.
30 Січня, 2024 р., 15:12
З початком повномаштабного вторгнення, до лав захисників України долучилось чимало чоловіків. Проте, трапляються випадки, коли військовослужбовці не можуть далі продовжувати службу, і на це в них є вагомі причини та законні підстави.
30 Січня, 2024 р., 15:09
На виконання протоколу № 10  від 22.11.2023 позачергового засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області «Про вжиття заходів щодо недопущення виникнення епідеміологічних ускладнень з вірусного гепатиту A в Харківській області», з метою забезпечення виконання заходів, що передбачені «Комплексним планом заходів щодо недопущення виникнення епідеміологічних ускладнень з вірусного гепатиту A в Харківській області», на підставі Розпорядження Богодухівського міського голови від 25.01.2024 року № 15 «Про створення комісії з обстеження об’єктів централізованого та нецентралізованого водопостачання», на території Богодухівської територіальної громади фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богодухівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування та КП «Богодухіввода» в поточному році проведене  комісійне обстеження стану локального водогону КП «Богодухіввода» по вул. Комарова, м. Богодухів.
30 Січня, 2024 р., 14:57
Представники ГПУ «Шебелинкагазвидобування» оглянули новозбудовані об’єкти у сільських населених пунктах нашої громади: сонячну станцію для забезпечення енергоефективного живлення водної свердловини у Максимівці та спортивний майданчик у Петропавлівці.
30 Січня, 2024 р., 10:00
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що для зручності громадян при поданні декларації в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.tax.gov.ua/) створено електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», який надає можливість часткового автоматичного предзаповнення декларації. 
30 Січня, 2024 р., 09:36
З 1 січня 2024 року Богодухівською міською радою запроваджена одноразова адресна грошова допомога у розмірі 50 тис.грн. мобілізованим мешканцям громади та ВПО, які зареєстровані у громаді та мобілізовані з неї, починаючи з січня 2024 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.