Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради

Дата: 17.02.2022 17:57
Кількість переглядів: 584

Фото без описуПершим торкнулися питання обороноздатності. Присутній на засіданні КИСЛИЙ Сергій Михайлович, командир окремого батальйону територіальної оборони Богодухівського району,  звернувся до членів виконкому із закликом зберігати спокій і не піддаватися паніці. «Ми повинні передбачити будь-які варіанти. Збройні сили готові захищати Батьківщину. Наш батальйон виконує покладені на нього завдання»,- наголосив Сергій Михайлович.

Про роботу у 2021 році звітував директор КП «Богодухіввода» Сергій ТРОЦЕНКО. Сергій Петрович зазначив, що за підтримки міської ради підприємству вдалося розрахуватися з частиною накопичених боргів та розпочати роботу із запровадження енергоефективних технологій в роботі підприємства (встановлено сонячні станції та сучасні глибинні насоси). Міський голова Володимир БЄЛИЙ з цього питання наголосив: «Рік тому ми мали підприємство-банкрут. На сьогодні вже багато зроблено для того, щоб стримати стрімке підвищення тарифу на воду.  Зараз ми плануємо впровадження низки заходів, які дадуть нам змогу знизити складову енергоносіїв при формуванні тарифу». «Одним із таких кроків стане запровадження автоматичної системи передачі показників за спожиту воду», - анонсував нововведення директор КП «Богодухіввода».

Начальник фінансового управління Богодухівської міської ради Олександр КОВАЛЬОВ ознайомив членів виконкому з підсумками виконання бюджету громади за 2021 рік.

Всього членами виконкому розглянуто 30 питань порядку денного, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.  З ухваленими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.