Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
26 Січня, 2023 р., 09:05
У Богодухівській громаді продовжено прийом заяв від власників домоволодінь за програмою «Прихисток». Виплата компенсації надається за безоплатне тимчасове розміщення ВПО з території можливих бойових дій, території активних бойових дій та тимчасово окупованих російською федерацією території України, включених до Переліку територій (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1668-22#Text) та для яких не визначена дата завершення бойових дій (дата припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації.
25 Січня, 2023 р., 14:51
В. о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко провів зустріч з Директором Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної військової адміністрації Андрієм Дорожко.
25 Січня, 2023 р., 13:04
В сучасному житті довідка про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України, а скорочено «довідка про несудимість» необхідна кожній людині, яка хоче оформитись на роботу, взяти участь у тендері, здійснити усиновлення чи встановити опіку, отримати дозвіл на придбання, зберігання та носіння зброї та набоїв до неї, тощо.
24 Січня, 2023 р., 14:54
Питання, які були розглянуті на сьогоднішньому засіданні, стосувалися завершення строку перебування вихованців у сімейних формах виховання, призначення опікуна, встановлення батьківства над дитиною-сиротою, запровадження та організації функціонування послуги патронату над дитиною. Членами Комісії утворені міждисциплінарні команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, затверджені їх персональні склади та індивідуальні плани соціального захисту статусних дітей.  Міський голова Володимир БЄЛИЙ закликав усіх, хто причетний до захисту прав маленьких мешканців нашої громади, постійно здійснювати моніторинг ситуації та вчасно реагувати на потреби сімей з дітьми, які не в змозі самостійно подолати життєві труднощі.
24 Січня, 2023 р., 09:33
24 лютого 2022 року у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави Законом України № 2105-IX затверджено Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 69 "Про загальну мобілізацію", відповідно до якого оголошується та проводиться загальна мобілізація.
23 Січня, 2023 р., 13:45
Підписання електронного документа – це додавання особою - підписантом до документу електронних даних у вигляді електронного підпису (КЕП), які об’єднують особу з підписаним документом для засвідчення факту погодження чи підтвердження завізованого документу та надає документу юридичної сили.
23 Січня, 2023 р., 13:39
За головний приз у боротьбу вступили 12 команд Харківської області. У перший день змагань наші земляки одержали дві перемоги: технічну – над командою «Колос» (Баранове), оскільки суперник не з’явився та гру, та розгромну, з рахунком 8:0 - над командою «ДЮСШ»(Валки).
23 Січня, 2023 р., 08:19
З 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року.
22 Січня, 2023 р., 07:00
Саме у цей день далекого 1919 року було проголошено Акт злуки ЗУНР та УНР. Тоді на Софійській площі у Києві прозвучали слова, відлуння яких ще з більшою міццю відкликається сьогодні у серці кожного з нас: «…Здійснилися віковічні мрії, для яких жили і за які вмирали найкращі сини України. …Віднині український народ увільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об'єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної, незалежної української держави, на добро і щастя українського народу». Минали роки…Про свою волелюбність і єдність українці ще неодноразово заявлятимуть, утворюючи живий ланцюг від Івано-Франківська до Києва, піднімаючись на революції та збираючись на Майдані. І сьогодні соборність для України - це деокупація всіх територій, захоплених ворогом, відновлення єдності з Донеччиною, Луганщининою та Кримом. Ще ніколи за часів незалежної України ми не були такими незламними, як зараз. Чорні крила війни довели нам, що наша сила в нашій єдності. Захід і Схід, Північ і Південь нашої країни однаково, на розрив, розділяють горе українців, чиє життя зруйнувала чи обірвала ця безглузда війна, з невимовним болем на колінах проводжають у останню путь своїх Героїв, з непереборною вірою у Перемогу в один голос співають: «Ой, у лузі червона калина!». Безмежна любов до своєї країни допомагає українцям протистояти агресору, і допоки ми єдині – наш ворог безсилий, адже жодна ракета у світі не здатна зламати наш волелюбний дух! Соборність - мета Перемоги! Україна соборна! Разом до Перемоги! Нас намагалися розділити. А ми, навпаки, об'єдналися!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.