Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
07 Лютого, 2023 р., 16:30
«Буревій» – бригада утилізації російських військових. Бригада брала участь у боях проти російських загарбників у лютому – березні 2022 року під час оборони Києва, у районі населених пунктів Мощун, Горенка та Гостомель, а також у боях під Лисичанськом у червні та липні 2022 року. Нині військовослужбовці бригади продовжують воювати на передовій східного напрямку!
07 Лютого, 2023 р., 13:36
«Кара-Даг» – кара за Крим. Братиме участь у звільненні АРК. Із перших днів повномасштабної війни особовий склад полку виконує бойові завдання та дає відсіч рф. Бійці бригади вели оборонні дії в населених пунктах: Мелітополь, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка.
07 Лютого, 2023 р., 10:09
Кожна людина має право на професійну правничу допомогу. У випадках, передбачених ЗУ «Про безоплатну правову допомогу», ця допомога гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету України.
06 Лютого, 2023 р., 15:44
Оголошено набір до штурмової бригади «Спартан» 
06 Лютого, 2023 р., 13:05
Керівники прозвітували про виконану роботу та озвучили проблемні питання життєдіяльності громади.
06 Лютого, 2023 р., 11:02
Шановні мешканці громади! Останнім часом виявлено тенденцію до збільшення випадків  захворювання на COVID-19. Щоб захистити свій організм, ви маєте можливість безкоштовно зробити щеплення проти коронавірусної хвороби в КНП «ЦПМСД Богодухівської міської ради Харківської області» (поліклініка) за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнка,13, каб. 63, 3 поверх. Для цього вам необхідно записатися на прийом до свого сімейного лікаря, який після огляду видасть допуск до щеплення.  Наразі в наявності вакцини Комірнаті та Короновак. Пам’ятаймо, що вакцинація – єдиний спосіб захиститися від COVID-19. Бережіть себе. Зробіть щеплення.
06 Лютого, 2023 р., 09:44
Богодухівські футболісти здобули дві перемоги у V та VI турі Відкритого Чемпіонату Валківської МТГ з футзалу пам’яті Р. М’якоти. Першу – над командою «Факел» з Пересічного (8:1), а другу – над командою «Титан» з Ков’яг. Слід зазначити, що гра з «Титаном» проявила вольові якості наших спортсменів. Програючи з рахунком 0:2, ФК «Богодухів» все ж таки вирвав перемогу (3:2). За результатами шести турів ми продовжуємо очолювати турнірну таблицю. Так тримати!
03 Лютого, 2023 р., 15:46
Стартував набір до національної рекрутингової кампанії «Гвардія Наступу». Відповідно до власних ідеологічних переконань можна обрати одну з 8 сформованих бригад.
03 Лютого, 2023 р., 15:37
3 лютого під час брифінгу щодо реалізації на Харківщині національної кампанії «Гвардія Наступу» розглянули створення нових штурмових бригад.
03 Лютого, 2023 р., 14:35
На Харківщині стартує Національна кампанія «Гвардія Наступу»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.