Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
14 Лютого, 2023 р., 15:43
Микола Йосипович був неординарною людиною, митцем, педагогом, який виховав не одне покоління. Самовідданий патріот рідного краю - автор слів і музики гімну Богодухівського району. Митець, завдяки таланту якого прийдешньому поколінню залишаться неповторні картини мальовничої Богодухівщини.
14 Лютого, 2023 р., 14:04
Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» для платників податків – фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, вводиться поняття мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).
14 Лютого, 2023 р., 13:15
«Кара-Даг» – кара за Крим. Братиме участь у звільненні АРК. Із перших днів повномасштабної війни особовий склад полку виконує бойові завдання та дає відсіч рф. Бійці бригади вели оборонні дії в населених пунктах: Мелітополь, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка.  
14 Лютого, 2023 р., 08:17
У лютому АТ «Харківгаз» розпочав контрольне зняття показань газових лічильників у домоволодіннях своїх клієнтів. Контрольне зняття показань приладів обліку проводиться відповідно до вимог Кодексу ГРМ. У військовий час - після бомбардувань міст та селищ регіону, пошкоджень снарядами газового обладнання, евакуації і повернення мешканців у область, контрольне зняття показань лічильників - це додаткова можливість виправити неточності на особових рахунках, вирішити важливі питання без поїздок до центрів обслуговування Харківгазу.
13 Лютого, 2023 р., 15:45
Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ разом з головним правоохоронцем Харківщини відкрили поліцейську станцію на базі Сіннянського старостинського округу та обговорили важливість посилення поліцейської присутності у населених пунктах громад, особливо у прикордонних. Володимир ТИМОШКО урочисто передав поліцейському офіцеру громади Вадиму ЗАЇЦІ ключі від новенького РЕНО ДАСТЕР, кошти на придбання якого виділені Богодухівською міською радою в рамках Комплексної Програми профілактики правопорушень на території Богодухівської міської територіальної громади та Меморандуму про співпрацю та партнерство з ГУНП в Харківській області.  Очільник поліції Харківської області висловив подяку нашій громаді за допомогу у підтримці безпекового середовища під час воєнного стану.
13 Лютого, 2023 р., 12:53
Чи не щодня з тимчасово окупованих територій надходять новини про примусову паспортизацію ворогом українців. Погрожуючи насильницькими обмеженнями у правах та фізичною розправою, рф намагається схилити мешканців захоплених територій до отримання «документів».
13 Лютого, 2023 р., 12:41
14 жовтня 2022 року Кабмін затвердив Порядок припинення трудового договору у разі смерті роботодавця-фізичної особи або набрання законної сили рішенням суду про визнання такої фізичної особи безвісно відсутньою чи про оголошення її померлою.
12 Лютого, 2023 р., 11:40
Міський голова Володимир БЄЛИЙ привітав почесних гостей та учасників заходу на гостинній богодухівській землі. " Таеквон-до став для нас вже рідним видом спорту. Ми пишаємось нашим підростаючим поколінням, яке прославляє наш край на європейських і світових першостях", - зазначив Володимир Миколайович та нагородив цінними призами п'ятьох титулованих спортсменів Богодухівщини: Кулика Владислава, Дегтяренка Владислава, Обуховського Владислава, Точону Поліну та Варченко Ксенію. Міський голова побажав батькам завжди вірити у своїх дітей, а всім спортсменам - ніколи не здаватися та впевнено йти до перемоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.