Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
09 Лютого, 2023 р., 14:57
У межах мобілізації в області триває формування підрозділу, який виконуватиме бойові завдання по охороні регіону. Для всіх членів формування передбачені відповідна підготовка та забезпечення.
09 Лютого, 2023 р., 13:20
Послуги мають спростити і пришвидшити процес усиновлення. Окрім раніше доступних консультацій з усиновлення дитини та реєстрації усиновлювача онлайн, на порталі Дія з’явились нові сервіси.
09 Лютого, 2023 р., 12:54
Сьогодні міським головою Володимиром БЄЛИМ та головою Правління  громадської організації «ЯНГОЛИ» Оленою ОВСІЄНКО підписано Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю у сфері підготовки до надзвичайних ситуацій, подолання наслідків воєнних дій, запровадження проєктів відновлення у сфері енергетики. «Кожен підписаний Меморандум дає можливість залучати у громаду додаткові ресурси, тому ми завжди відкриті до партнерства. Впевнений, що наша співпраця сприятиме ефективному поліпшенню ситуації у сфері захисту цивільного населення, безпеки, соціальної згуртованості та розбудови миру»,- зазначив міський голова, дякуючи партнерам за довіру.
09 Лютого, 2023 р., 11:33
У межах Національної кампанії «Гвардія Наступу» створено 8 добровольчих підрозділів
09 Лютого, 2023 р., 11:11
Працівники КП «Господар» виготовили 69 окопних свічок  для  наших Захисників. Віримо, що вони не лише зігріють від лютого холоду, а й наповнять теплом душі українських Героїв. Кожен на своєму місці наближаємо Перемогу!
09 Лютого, 2023 р., 09:03
Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2023 рік.    
09 Лютого, 2023 р., 08:45
Статтею  23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» передбачено, що жінки або чоловіки, які самостійно виховують дітей віком до 18 років - мають право на відстрочку від мобілізації.
08 Лютого, 2023 р., 15:14
 Представники дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні через цикл відеороликів наголошують на необхідності вакцинації дітей. Відео за посиланням:
08 Лютого, 2023 р., 14:33
Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території
08 Лютого, 2023 р., 08:39
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що пунктом 177.14 ст. 177 Податкового кодексу України (далі – Кодекс)  фізичні особи – підприємці – власники, орендарі, користувачі на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, які здійснюють виробництво власної сільськогосподарської продукції, а також голови сімейних фермерських господарств, у тому числі щодо земельних ділянок, що належать членам такого сімейного фермерського господарства та використовуються таким сімейним фермерським господарством, зобов’язані подавати у складі річної податкової декларації додаток з розрахунком загального мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.