Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
02 Лютого, 2023 р., 08:51
Сигнал про закінчення «Повітряної тривоги» буде подаватися шляхом неперервного звучання електросирен протягом 30 секунд.
01 Лютого, 2023 р., 14:28
Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.
31 Січня, 2023 р., 14:34
Абоненти Харківгазу переходять на сервіси ГК «Нафтогаз України».
30 Січня, 2023 р., 14:29
Все частіше в інформаційному просторі можна зустріти роз’яснення про фізичний примус і відповідальність за нього, адже з повномасштабним військовим вторгненням росії на територію України значно зріс ризик застосування такого примусу до українських громадян.
30 Січня, 2023 р., 14:26
Через «зайвих» осіб, які протягом тривалого часу зареєстровані в житловому будинку чи квартирі та які не погоджується добровільно знятися з реєстрації,  у власників житла виникають  труднощі щодо права на отримання житлової субсидії, оплату комунальних послуг та послуг з утримання будинку.
30 Січня, 2023 р., 12:27
Футболісти нашої громади продовжили свою переможну серію ігор у Відкритому Чемпіонаті Валківської МТГ з футзалу пам’яті Р. М’якоти.  У ІІІ турі здолали ФК «Мерчик» (8:7), а у IV – з рахунком 12:5 святкували перемогу над командою «Титан» (с. Сосонівка, Нововодолазька громада). За результатами чотирьох турів наші футболісти продовжують очолювати турнірну таблицю.  
29 Січня, 2023 р., 08:04
У ці холодні січневі дні Україна відзначає річницю трагедії під Крутами. Сьогодні ми згадуємо подвиг молодих і мужніх захисників, які з 16-ма кулеметами та гарматою на залізничній платформі затримали наступ вдесятеро переважаючих за чисельністю та озброєнням загонів з петроградських та московських червоногвардійців. Це дало можливість на деякий час зупинити їхній рух на Київ. Студентська чота, яка була розстріляна розлюченими червоноармійцями, стала прикладом нескоренності молоді, яка не вагаючись, віддала життя за незалежне майбутнє своєї держави, запаливши вогонь віри усім наступним поколінням українських патріотів.
27 Січня, 2023 р., 11:00
З цієї нагоди міський голова Володимир БЄЛИЙ, секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, заступники міського голови, керівництво районної військової адміністрації та районної ради поклали квіти до пам’ятного знаку Козацький Хрест. Учасники заходу схилили голови перед пам’яттю молодих захисників Української Народної Республіки, які власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію українського визвольного руху — бій під Крутами. Вони боролися – щоб ми перемогли.
26 Січня, 2023 р., 14:45
Виїзд до іншої країни може бути бажаною, необхідною або навіть вимушеною дією, що потребує наявності деяких дозвільних паперів, зокрема у дитини. У недалекому минулому малечі, окрім документів, що встановлюють особу, була потрібна ще й письмова згода другого із батьків, якщо сім’я подорожує не в повному складі.
26 Січня, 2023 р., 09:05
У Богодухівській громаді продовжено прийом заяв від власників домоволодінь за програмою «Прихисток». Виплата компенсації надається за безоплатне тимчасове розміщення ВПО з території можливих бойових дій, території активних бойових дій та тимчасово окупованих російською федерацією території України, включених до Переліку територій (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1668-22#Text) та для яких не визначена дата завершення бойових дій (дата припинення можливості бойових дій) або тимчасової окупації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.