Богодухівська міська рада

Харківська область

Щодо підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ 2023)

Дата: 02.05.2023 14:24
Кількість переглядів: 80

Фото без опису Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 20 березня 2023 року № 318 «Про організацію та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту» затверджено Календарний план організації та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту.

          Тестування проходитиме у дві сесії:

  • основна: 05 червня – 23 червня;
  • додаткова: 11 липня – 24 липня.

НМТ 2023 буде містити завдання з трьох предметів. З них два обов’язкових предмета - українська мова та математика, а третій предмет - на вибір учня: історія України, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, фізика, хімія. Всього на здачу тесту з трьома блоками виділяється 180 хвилин.

Реєстрація осіб для участі в основній сесії НМТ розпочалася 03 квітня і триватиме  до 03 травня 2023 року. Станом на 2 травня випускники 11-х класів закладів загальної середньої освіти громади, які планують здавати мультипредметний тест зареєструвалися на основну сесію (135 випускників).

До 07 травня зареєстровані учасники матимуть змогу в персональному кабінеті внести зміни (вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні/за кордоном, у якому хочуть складати НМТ).

З 05 по 12 червня 2023 року буде додатковий період, під час якого зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації або які реєструвалися в основний період але їм відмовили в реєстрації для участі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.