Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
14 Квітня, 2021 р., 11:00
   По всій території нашої країни громадяни продовжують бездумно та безконтрольно спалювати на власних присадибних ділянках сміття, сухе листя та чагарники, тим самим провокуючи масштабні пожежі у природних екосистемах.
14 Квітня, 2021 р., 10:32
 UkraineInvest – урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій, який визначений Урядом України уповноваженою установою на здійснення супроводу інвестора в підготовці та реалізації проекту зі значними інвестиціями.
13 Квітня, 2021 р., 11:27
 13 квітня під головуванням першого заступника міського голови Віктора СТОЙЧИКА відбулася робоча нарада з квартальними міста. В нараді взяли участь заступник голови Роман РЯБКА, керуюча справами виконавчого комітету Алла ЩЕРБАК, керівники комунальних служб. Головною темою зібрання було питання  благоустрою.
13 Квітня, 2021 р., 10:32
 Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Харківської області на 2021 рік 21 квітня 2021 року о 14:25 годині Департаментом цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації буде проводитись планова технічна перевірка засобів оповіщення населення Харківської області з включенням електросирента інших технічних засобів оповіщення.
13 Квітня, 2021 р., 09:23
  12 квітня під головуванням  міського голови Володимира БЄЛОГО відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради з питання щодо поточної епідемічної ситуації на території Богодухівської міської ради.
12 Квітня, 2021 р., 16:57
 До уваги мешканців громади. У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря до 8 градусів розпорядженням Богодухівської міської ради опалювальний сезон припинено з 12 квітня 2021 року.
12 Квітня, 2021 р., 16:27
 В Богодухівській громаді тривають роботи з прибирання та облаштування населених пунктів в рамках екологічного двомісячника. 
12 Квітня, 2021 р., 15:59
  12 квітня Україна відзначає День працівників ракетно-космічної галузі, яка завжди була предметом особливої гордості українців. Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ відвідав Богодухівський електромеханічний завод (керівник – Андрій ВОДОЛАЖСЬКИЙ) та привітав з професійним святом його працівників, адже їх повсякденна робота пов’язана з небом, авіацією, космонавтикою. Очільник громади у своєму виступі запевнив колектив, що влада максимально буде підтримувати та створювати умови для розвитку підприємства.
12 Квітня, 2021 р., 15:58
 12 квітня міський голова Володимир БЄЛИЙ провів черговий особистий прийом громадян. Звернення стосувалися питань вивозу побутових відходів, благоустрою територій, надання матеріальної допомоги для поховання та вирішення земельних спорів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.