Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2021 р., 11:54
 18 березня відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради. На засіданні заслухані звіти про результати фінансово-господарської діяльності за 2020 рік та погоджені фінансові плани господарської діяльності на 2021 рік КП «Богодухівжитло» (в.о. начальника Назаренко Ю.М. Юрий Назаренко) та КП «Богодухіввода» (в.о. директора Тютюнник В.М. Володимир Тютюнник). Обговорюючи результати діяльності КП «Богодухіввода» Володимир БЄЛИЙ зауважив, що доки підприємством не будуть вжиті всі заходи щодо забезпечення підвищення енергоефективності, ні про яке підвищення тарифу на водопостачання не може бути і мови. Під час обговорення питання щодо проведення конкурсу на визначення підприємства для здійснення функцій робочого органу (у сфері здійснення перевезень) Володимир БЄЛИЙ заявив, що основним завданням вбачає не допустити закриття жодного маршруту. Також були розглянуті питання надання матеріальної допомоги та соціального захисту різних категорій громадян, питання благоустрою території Богодухівської міської ради та інші. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради bogoduhivska-gromada.gov.ua
19 Березня, 2021 р., 11:51
Шановні мешканці Богодухівської громади!
18 Березня, 2021 р., 15:37
18 березня 2021 року на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС прийняте рішення щодо перенесення канікул для учнів закладів загальної середньої освіти.
18 Березня, 2021 р., 13:27
    18 березня під головуванням  міського голови Володимира БЄЛОГО відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради, на якій у порядку денному розглянуті наступні питання:
17 Березня, 2021 р., 17:02
 Заступник міського голови Роман Рябка взяв участь у робочій нараді департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОДА за участі директора департаменту Сергія Магдисюка, депутата обласної ради Тетяни Столяренко, представників проектних організацій. На нараді обговорили план  реалізації об‘єкта Будівництво очисних споруд в с. Семенів Яр Богодухівського району. Даний об‘єкт внесений до Плану проектів регіонального розвитку і буде реалізовуватися із залученням інвестиційних програм.
17 Березня, 2021 р., 16:58
 17 березня перший заступник міського голови Віктор СТОЙЧИК, заступник міського голови Любов РОГИНСЬКА, керуюча справами виконавчого комітету Богодухівської міської ради Алла ЩЕРБАК провели нараду з діловодами Загального відділу Богодухівської міської ради. Діловодам роз’яснені питання підготовки довідок, ведення господарського обліку, деякі питання соціального захисту, а також визначений час прийому діловодів у Відділі «ЦНАП». На сьогодні є певні невідповідності у законодавстві щодо утворення старостинських округів. З внесенням змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост у громаді буде розроблене Положення про старостинські округи, затверджені самі старостинські округи і прийняті старости.
17 Березня, 2021 р., 09:36
 В Україні триває земельна реформа, яка внесла зміни до земельного законодавства та механізму стосунків між власниками земельних ділянок- орендодавцями та орендарями.
16 Березня, 2021 р., 16:32
 Депутатський корпус Харківської обласної ради погодив виділення коштів на ремонт низки об’єктів Богодухівської громади, які передбачені Програмою економічного і соціального розвитку Харківської області на 2021 рік.
16 Березня, 2021 р., 13:50
 15 березня міський голова Володимир Бєлий провів особистий прийом. Питання, з якими звернулися жителі громади, стосувалися оформлення документів на землю, надання матеріальної допомоги. Розглянута можливість відкриття в Богодухові секції сучасного українського бойового мистецтва - хортингу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.