Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2021 р., 15:58
 12 квітня міський голова Володимир БЄЛИЙ провів черговий особистий прийом громадян. Звернення стосувалися питань вивозу побутових відходів, благоустрою територій, надання матеріальної допомоги для поховання та вирішення земельних спорів.
09 Квітня, 2021 р., 15:13
    «У нас немає часу чекати, допоки будуть проходити всілякі паперові тяганини. Люди чекають змін, і ми маємо направити на це всі свої зусилля». Міський голова Володимир БЄЛИЙ провів чергову нараду стосовно реконструкції будівлі ЦНАПу. Був обговорений попередній проєкт реконструкції, наданий проєктною організацією, окрема увага була приділена упорядкуванню прилеглої території. «У діючому приміщенні будуть проходити ремонтні роботи, але це ні в якій мірі не повинно заважати мешканцям громади вчасно і якісно отримувати всі адміністративні послуги», - наголосив міський голова. І зауважив, що такі зустрічі з виконавцями будуть постійні, щоб проведення робіт не зупинялося ні на день.
08 Квітня, 2021 р., 14:42
  6 квітня відбулася відправка призовників на строкову військову службу до  Збройних сил України. Цього разу 8 юнаків Богодухівської громади отримали військові квитки та  долучилися до цієї почесної місії. Бажаємо нашим землякам гідно пройти цю школу мужності, відповідальності та справжньої чоловічої дружби, нехай час, проведений на службі, збагатить кожного новими знаннями і новими друзями.
07 Квітня, 2021 р., 14:48
  За сьогоднішньої дощової погоди - роботи з благоустрою у населених пунктах не припинялися. Дійсно, порядок у громаді на плечах комунальників.  Хотілося б також  відзначити роботу новоствореного КП «Громада» (керівник Валерій БІЛАК), яке сьогодні у негоду ліквідувало  два пориви водогону на території села Крисине.
07 Квітня, 2021 р., 14:19
    Через пандемію COVID-19 уряди країн, роботодавці, працівники та населення в цілому стикнулися з безпрецедентними викликами, пов’язаними з вірусом SARS-CoV-2, та численними наслідками, які він спричинив у сфері праці. Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.
07 Квітня, 2021 р., 14:08
  Побажання доброго здоров’я вже давно стало традицією.  Особливо важливим та актуальним воно стає під час пандемії коронавірусу.  Профілактика та увага до нашого власного здоров’я - це базові складові життя людини, але ми рідко замислюємося про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб здоров’я залишалося міцним і надійним на довгі роки. Саме для пропаганди здорового способу життя та збереження здоров’я людини 7 квітня 1948 року, під час затвердження статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я, було прийнято рішення відзначати цього дня Всесвітній день здоров’я. Тож сьогодні хочеться побажати кожному міцного здоров’я, всім хворим – швидкого одужання, а нашим медикам виразити слова вдячності за їх нелегку і самовіддану працю!
07 Квітня, 2021 р., 13:56
  Богодухівська громада активно долучилася до заходів з прибирання та облаштування населених пунктів в рамках двомісячника з благоустрою та Дня довкілля. Завжди приємно, коли навколо чистота і порядок, а замість сміття - буяють квіти. Важливо, коли долається стереотип байдужості до стану оточуючого нас довкілля. Адже саме від цього залежить здоров’я,  життя і комфорт кожного з нас.
06 Квітня, 2021 р., 16:58
  Питання якості питної води – актуальна тема для жителів нашої громади. Саме тому на нараді у першого заступника міського голови Віктора СТОЙЧИКА обговорювалась необхідність прийняття місцевої Програми «Питна вода на 2021-2022 роки». Під час засідання вносились пропозиції щодо утримання, ремонту, виготовлення технічної документації, ліцензування діяльності об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства, підвищення енергоефективності системи, зниження рівня втрат і неврахованих витрат води  на території громади, що сприятиме підвищенню якості питної води і приведенню її до нормативних вимог.  
05 Квітня, 2021 р., 14:11
Фонд соціального страхування України виплачує лікарняні та декретні у повному обсязі. Ми робимо все можливе, аби ви отримали допомогу якнайшвидше, однак сьогодні є затримки в строках фінансування.
05 Квітня, 2021 р., 13:27
  5 квітня міський голова Володимир БЄЛИЙ, з дотриманням усіх санітарних норм, провів особистий прийом громадян. Питання, з якими звернулися жителі громади, стосувалися працевлаштування, освітлення вулиць та облаштування дитячого (спортивного) майданчика в с. Володарівка, земельних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.