Богодухівська міська рада

Харківська область

Любі діти, дорогі батьки, шановні педагоги!

Дата: 02.06.2023 08:15
Кількість переглядів: 39

Фото без описуСвято останнього дзвоника у нашій громаді, на жаль, другий рік поспіль має гіркий присмак. Війна продовжується, чимало наших дітей разом з родинами перебувають в інших містах, країнах. У багатьох родинах відчули страшне лихо втрат.

Але цей навчальний рік у складних воєнних умовах ще більше довів, які вмотивовані і незламні представники нашої освітянської спільноти. І саме такими вони виховують і підростаюче покоління.

Сьогодні пролунає останній дзвоник для випускників. 159 молодих людей підуть у самостійне доросле життя. Так, воно неспокійне. Але я впевнений, що ті знання, вміння, людські чесноти і непохитний патріотизм, які закладені у шкільні роки, допоможуть молодим представникам Богодухівської громади бути гідними громадянами нашої держави. Бажаю кожному знайти своє місце у житті, здійснити мрії, отримати бажану освіту і жити у мирній, щасливій, квітучій та прогресивній Україні.

Низький уклін педагогам та батькам за віддану працю, за турботу про навчання і виховання дітей. У складних умовах воєнного часу і дистанційного навчання ви сумлінно, наполегливо і професійно формуєте свідому, освічену і культурну націю.

Вітаю всіх із закінченням цього нелегкого навчального року. Бажаю дітям і дорослим мирних, безпечних канікул, нових радісних вражень. Перемоги, миру і міцної віри у щасливе майбутнє!

Щиро ваш

Богодухівський міський голова Володимир Бєлий

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК 2023


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.