Богодухівська міська рада

Харківська область

Любі діти, дорогі батьки, шановні педагоги!

Дата: 02.06.2023 08:15
Кількість переглядів: 53

Фото без описуСвято останнього дзвоника у нашій громаді, на жаль, другий рік поспіль має гіркий присмак. Війна продовжується, чимало наших дітей разом з родинами перебувають в інших містах, країнах. У багатьох родинах відчули страшне лихо втрат.

Але цей навчальний рік у складних воєнних умовах ще більше довів, які вмотивовані і незламні представники нашої освітянської спільноти. І саме такими вони виховують і підростаюче покоління.

Сьогодні пролунає останній дзвоник для випускників. 159 молодих людей підуть у самостійне доросле життя. Так, воно неспокійне. Але я впевнений, що ті знання, вміння, людські чесноти і непохитний патріотизм, які закладені у шкільні роки, допоможуть молодим представникам Богодухівської громади бути гідними громадянами нашої держави. Бажаю кожному знайти своє місце у житті, здійснити мрії, отримати бажану освіту і жити у мирній, щасливій, квітучій та прогресивній Україні.

Низький уклін педагогам та батькам за віддану працю, за турботу про навчання і виховання дітей. У складних умовах воєнного часу і дистанційного навчання ви сумлінно, наполегливо і професійно формуєте свідому, освічену і культурну націю.

Вітаю всіх із закінченням цього нелегкого навчального року. Бажаю дітям і дорослим мирних, безпечних канікул, нових радісних вражень. Перемоги, миру і міцної віри у щасливе майбутнє!

Щиро ваш

Богодухівський міський голова Володимир Бєлий

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК 2023


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.