Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2024 р., 09:47
З початку збройної агресії рф проти України, тисячі осіб вступили до лав оборони території нашої країни. Захищаючи землі українського народу від агресора, з часом набули статусу особа з інвалідністю внаслідок війни. 
20 Лютого, 2024 р., 16:39
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
20 Лютого, 2024 р., 14:50
Відповідно до Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 04.08.2023 № 812 (зі змінами), оголошується відбір кандидатур від внутрішньо переміщених осіб та представників громадських об’єднань, благодійних організацій, діяльність яких спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб, для включення до персонального складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі-Рада).
20 Лютого, 2024 р., 14:26
У народному віче взяло участь керівництво громади, районної адміністрації та районної ради, представники трудових колективів, мешканці громади.
20 Лютого, 2024 р., 10:45
16 лютого цього року сесія Богодухівської міської ради затвердила комплексну Програму підтримки Захисників і Захисниць України та членів їхніх сімей у Богодухівській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки.
19 Лютого, 2024 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
19 Лютого, 2024 р., 15:37
Кіднепінг — це термін, який використовують для опису викрадання дітей. За останні кілька років, на жаль, воно стало поширеним явищем. Відповідальність за викрадення людини закріплюється ст. 146 Кримінального кодексу України.
19 Лютого, 2024 р., 10:27
Вихованці відділення футболу Богодухівської ДЮСШ 2013-2014 років народження вийшли у стадію плей-оф зимового Кубку Харкова, здобувши впевнені перемоги над однолітками із Солоницівки та Харківського «Sever».
19 Лютого, 2024 р., 08:42
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
16 Лютого, 2024 р., 18:03
Посмертно Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "Комбатанський хрест" нагороджено нашого земляка ГОНТАРЕНКА Віталія. Нагороду та Подяку від побратимів отримала мати загиблого. Медаллю "За військову службу України" нагороджений ЖАРЬОНОВ Віталій, який зараз боронить країну. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв.  Беручи до уваги характер питань, що розглядалися на сесії депутатами було прийнято рішення провести засідання в закритому режимі. Перш ніж перейти до порядку денного свої депутатські посвідчення отримали Анна Світлична та Інна Безмінова, які обрані за процедурою заміщення.  Одноголосними рішеннями депутати затвердили кандидатури старост трьох старостинських округів( Івано-Шийчинського, Горьківського та Кленівського).  Традиційно, внесені зміни до низки діючих програм. Важливим рішенням сьогоднішньої сесії стало прийняття  Програми підтримки Захисників і Захисниць України та членів їх сімей у Богодухівській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки. З урахуванням потреб громади внесені зміни до бюджету. З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської міської ради після їх оприлюднення у встановлений законодавством термін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.