Богодухівська міська рада

Харківська область

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

30 Липня, 2023 р., 08:31
Повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну спричинило найбільшу міграційну кризу в Європі з часів Другої світової війни і, як наслідок, посилило загрози та вразливість нашого населення до торгівлі людьми. Серед найвразливіших категорій – діти без супроводу або діти, розлучені з сім’єю, жінки, особи з інвалідністю, особи літнього віку та особи, які раніше вже були постраждалими від торгівлі людьми.
28 Липня, 2023 р., 10:03
28 липня 2023 року з нагоди відзначення в Україні Всесвітнього дня  боротьби з торгівлею людьми у приміщенні  Відділу соціального захисту населення Богодухівської міської ради проведено засідання  «круглого столу» на тему: «Протидія торгівлі людьми».
27 Липня, 2023 р., 14:24
 Пам’ятка для осіб, постраждалих від торгівлі людьми
27 Липня, 2023 р., 14:20
З 26 по 28 липня 2023 року Відділом соціального захисту населення Богодухівської міської ради проводиться інформаційна акція з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.
25 Липня, 2023 р., 16:50
Саме цій темі була приурочена робоча зустріч організована Відділом соціального захисту населення Богодухівської міської ради спільно з представниками Богодухівського РВ №1 філії ДУ «Центр пробації».
25 Липня, 2023 р., 08:43
Свобода людини є однією з головних цінностей сучасного цивілізованого суспільства, а забезпечення недоторканності свободи особи – однією з головних функцій держави.
12 Червня, 2023 р., 14:56
Члени ради розглянули питання щодо організації проведення інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми (30 липня). Особливу увагу приділили основним аспектам здійснення систематичного контролю за умовами утримання та виховання дітей, які проживають в сім’ях, де існує загроза вчинення домашнього насильства.
06 Червня, 2023 р., 14:53
Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства.
30 Травня, 2023 р., 16:49
Пріоритетним напрямом діяльності неприбуткової громадської організації “Держава і Право” є захист прав людини.
30 Травня, 2023 р., 11:36
У ситуацію, коли власний дім стає небезпечним місцем, щороку потрапляють тисячі українців. Лише у 2022 році Нацполіція зафіксувала понад 250 тис. звернень щодо домашнього насильства. Вочевидь, це не повна статистика, адже чимало постраждалих замовчують свою проблему. Та важливо знати, що поруч є ті, хто можуть допомогти захиститися від кривдника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.