Богодухівська міська рада

Харківська область

Протидія торгівлі людьми

Дата: 28.07.2023 10:03
Кількість переглядів: 94

Фото без опису28 липня 2023 року з нагоди відзначення в Україні Всесвітнього дня  боротьби з торгівлею людьми у приміщенні  Відділу соціального захисту населення Богодухівської міської ради проведено засідання  «круглого столу» на тему: «Протидія торгівлі людьми».

Мета засідання –  скоординувати роботу служб, установ та місцевого самоврядування щодо здійснення  інформаційно-профілактичної роботи з попередження торгівлі людьми.

Засідання відбулося під керівництвом начальника Відділу соціального захисту Алли ЄМЕЛЬЯНЕНКО за участю представників Служби у справах дітей та Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Учасниками заходу проаналізовано основні нормативно-правові акти, які регулюють питання протидії торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим особам. Обговорено питання консультування членів сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, пов’язаних із проблемою вимушеної трудової міграції, безробіття, безпритульності та домашнього насильства. Особливу увагу приділено питанню взаємодії щодо виявлення ризиків торгівлі людьми.

Торгівля людьми є одним із найважчих злочинів проти людини, тому злагоджена  робота органів влади та усіх небайдужих людей повинна бути системною, щоб досягнути позитивного результату у боротьбі з цим ганебним явищем!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.