Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
29 Грудня, 2023 р., 08:38
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
29 Грудня, 2023 р., 08:26
Громадяни зі статусом учасників бойових дій або осіб з інвалідністю внаслідок війни можуть обрати професію чи програму з переліку ліцензованих професій та освітніх програм і безкоштовно навчатись і підвищувати кваліфікацію в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
28 Грудня, 2023 р., 16:04
Секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, заступник міського голови Любов РОГИНСЬКА від імені міського голови Володимира БЄЛОГО привітали малечу з прийдешнім новим роком.
28 Грудня, 2023 р., 08:53
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє. що відповідно до статті 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 265) розрахунковий документ – документ встановленої форми та змісту (касовий чек, товарний чек, видатковий чек, розрахункова квитанція, проїзний документ тощо), що підтверджує факт продажу (повернення) товарів, надання послуг, операцій з видачі готівкових коштів держателям електронних платіжних засобів, отримання (повернення) коштів, торгівлю валютними цінностями в готівковій формі, створений в паперовій та/або електронній формі (електронний розрахунковий документ) у випадках, передбачених Законом № 265, зареєстрованим у встановленому порядку реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО) або програмним РРО, чи заповнений вручну.
28 Грудня, 2023 р., 08:29
 Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
27 Грудня, 2023 р., 17:45
 Іван КІПТА з перших днів війни добровольцем пішов захищати нашу країну від російського агресора. Під час виконання бойового завдання 22 грудня 2023 року відважний воїн загинув в районі населеного пункту Невське, Луганської області. Йому було лише 27 років, попереду – ціле життя, мрії, плани на майбутнє, які перекреслила цинічна, підла війна російської федерації проти України…
27 Грудня, 2023 р., 16:41
Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ, директор КП «Богодухіввода» Сергій ТРОЦЕНКО з представниками ГПУ «Шебелинкагазвидобування» відвідали новозбудовані об’єкти у селах Сухини та Хрущова Микитівка.
27 Грудня, 2023 р., 16:40
Поділитися досвідом, висловити свою думку та допомогти Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг краще з’ясувати ситуацію, яка склалася на сьогодні на ринку природного газу, можна шляхом проходження опитування за посиланнями відповідно до вашої категорії:
27 Грудня, 2023 р., 16:38
З настанням 2024 року під час звернення як юридичних так і фізичних осіб до суду з заявами, змінюється сплата судового збору, оскільки відповідно до ст. 4 Закону України «Про судовий збір» судовий збір справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року, в якому відповідна заява або скарга подається до суду.
27 Грудня, 2023 р., 08:41
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до пункту 5 розділу ІІІ Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 липня 2016 року за № 918/29048, реєстрація продажу (повернення) товарів, надання послуг, отримання (повернення) коштів через РРО проводиться одночасно з розрахунковою операцією. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.