Богодухівська міська рада

Харківська область

14 червня 2023 року за підтримки міської ради відбувся виїзд мобільної бригади психосоціальної підтримки та юридичного супроводу «Восток SOS» з наданням безоплатних консультацій жителям Богодухівської громади

Дата: 15.06.2023 15:21
Кількість переглядів: 83

Фото без описуЗустріч відвідали 48 місцевих жителів та ВПО, які приїхали з постраждалих міста Харкова та області. Були питання щодо призначення виплат для переміщених осіб, отримання спадщини під час дії правового режиму воєнного стану та подачі заяв на відновлення пошкодженого внаслідок війни нерухомого майна.

📋 «Мій будинок був пошкоджений

внаслідок збройної агресії російської федерації ще на початку повномасштабного вторгнення. Заяву про пошкоджене майно я подав, а от заяву на компенсацію за програмою Євідновлення не міг подати майже місяць, через те, що майно «не підтягувалось» в Дії. Я звертався до різних фахівців, проте ніхто так і не зміг знайти причину. Юристка БФ «Восток-SOS» ознайомилась з витягом і виявила причину, проконсультувала, як її виправити і допомогла вирішити це проблемне питання.

В цей же день державним реєстратором були внесені зміни і вже сьогодні завдяки спільним діям юристки та державного реєстратора, моя заява на компенсацію подана через застосунок Дія», - розповідає Олександр Станіславович, який нарешті зміг подати заяву на компенсацію за програмою Євідновлення та очікує на свою виплату.

Крім юридичної допомоги, жителі міста отримали психологічну підтримку та зареєструвалися на соціальні програми.

🔰Наступна зустріч в місті Богодухів планується 27 червня о 10:00.

📍Збір біля будинку культури.

🚸Запрошуємо приєднатися і дітей)))

На дітей чекатимуть ігри та розвантажувальні заняття, на батьків безоплатні юридичні, психологічні та соціальні консультації.

📌Проєкт психосоціальної та юридичної допомоги постраждалим унаслідок російської агресії здійснюється за підтримки International Rescue Cometee Deutchland (https://www.rescue.org/de).

Детальна інформація про БФ «Восток SOS»:

🔗https://linktr.ee/vostoksos



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.