Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2023 р., 15:25
Записатися до якісно нових, добре оснащених та підготовлених штурмових підрозділів можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області.
01 Березня, 2023 р., 14:28
1. Не підходьте!   У разі виявлення вибухонебезпечного або підозрілого предмета потрібно зупинитися, роздивитися, чи немає поряд подібних предметів і відійти на безпечну відстань (хоча б 100 м, а краще 300 м). Повертатися потрібно тим шляхом, яким і прийшли.   2. Не чіпайте!   3. Повідомте рятувальників (101) або поліцію (102).   Вкажіть адресу та орієнтири місця, де виявили пристрій.   Телефонувати потрібно на безпечній відстані від вибухонебезпечного пристрою, аби він не спрацював (300 м).   Рятувальники також радять відключити мобільні телефони поблизу місця розташування вибухового пристрою, оскільки він може бути радіокерованим.
01 Березня, 2023 р., 14:25
Оцінка рівня дискримінації на території Богодухівської громади», що приурочене до Дня «Нуль дискримінації».
01 Березня, 2023 р., 13:05
Богодухівська філія Харківського обласного центру зайнятості інформує:
01 Березня, 2023 р., 11:30
У межах національної кампанії «Гвардія Наступу» створено 8 добровольчих підрозділів Один з них – «Лють» (бригада Національної поліції України). Це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Два штурмових полки, батальон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. Їхній арсенал містить бронетехніку, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Девіз: «Перетвори свою лють на зброю». Приєднатися до бригади можна в ЦНАПі або записатися онлайн.
01 Березня, 2023 р., 10:38
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до пункту 172.1 статті 172 Податкового кодексу не оподатковується один раз протягом звітного податкового року, за умови перебування такого майна у власності платника податку більше трьох років, дохід, отриманий платником податку від продажу (обміну):
01 Березня, 2023 р., 10:11
Проєкт впроваджується за ініціативою Олени Зеленської, МОЗ України та за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я. Загалом буде створено вісім відеороликів, наразі доступні перші чотири епізоди. Всі серії мають субтитрування та переклад українською жестовою мовою, тож є доступними для людей з порушеннями зору та слуху.
01 Березня, 2023 р., 09:02
АТ «Харківгаз» відкриває додаткові спосіб передачі показань лічильників газу  для своїх клієнтів.
28 Лютого, 2023 р., 17:23
«Червона калина» – це бригада, яка формується в Калинівці, Вінницька область, і братиме участь у наступальних операціях за ключові міста сходу України. Після повномасштабного вторгнення підрозділ був залучений до оборони столиці. Його бійці спільно із ЗСУ звільнили понад 20 населених пунктів Київщини, розбивали колони ворожої техніки та рівняли із землею позиції окупантів. Девіз: «Червоне полум’я наступу» Приєднатися до бригади можна через ЦНАП або записатися онлайн.
28 Лютого, 2023 р., 15:11
Безбар’єрність має стати новою суспільною нормою в Україні. Це місія ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.