Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
28 Лютого, 2023 р., 14:12
Один з них – це «Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України). У лавах підрозділу вже є герої, які захищали кордон з агресором, боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін має на озброєнні протитанкові й артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК. Перші на кордоні, перші в наступі! Приєднатися до бригади можна в ЦНАПі або записатися онлайн.
28 Лютого, 2023 р., 12:09
Сьогодні до бажаючих здати кров приєдналися працівники комунальних закладів та комунальних підприємств громади, а також представники структурних підрозділів виконавчого комітету Богодухівської міської ради. Дякуємо всім, хто поділився власною кров’ю задля порятунку чийогось життя!
27 Лютого, 2023 р., 15:14
Дії охоронця, який повідомив грабіжникам пароль від сейфа, аби отримати частину від здобутого, та охоронця, що вчинив те ж саме, але задля збереження свого життя й здоров’я – кваліфікуються по-різному. Українське правосуддя розділяє схожі, на перший погляд, злочини, детально аналізуючи сукупність об'єктивних та суб'єктивних ознак.
27 Лютого, 2023 р., 14:18
Державні послуги з відновлення чи обміну посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, реєстрації чи перереєстрації автомобіля мешканці Харківської області можуть отримати в територіальних сервісних центрах МВС в Харківській області (детальніше дивитися нижче).
27 Лютого, 2023 р., 13:34
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування визначені статтею 166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ).
27 Лютого, 2023 р., 13:26
Загалом Всеукраїнська програма ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської створює звичку піклуватися про своє ментальне здоров’я, щоб українці знайшли в собі приховане джерело сили у складні часи. Розробку та впровадження програми координує МОЗ України у тісній взаємодії з українськими та міжнародними фахівцями. Ініціатива реалізується за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я.
27 Лютого, 2023 р., 08:40
Відключення електропостачання з 27.02.2023 09:00 по 27.02.2023 17:00
26 Лютого, 2023 р., 10:05
Цього дня, дев’ять років тому, у Сімферополі біля будівлі кримського парламенту відбувся мітинг, на який вийшли з українськими та національними прапорами тисячі кримських татар та українців на підтримку територіальної цілісності України. Їм протистояв “беркут” та проросійські найманці, звезені з усього Криму та “експортовані” з росії. Наступного дня, о 5-й ранку до парламенту та уряду АРК увійшли регулярні військові формування рф і захопили будівлі. 16 березня 2014 року відбувся псевдореферендум про статус Криму. Незважаючи на арешти, постійний терор і фізичне знищення проукраїнські налаштованих кримчан, супротив триває. Він є ще одним нагадуванням, як важливо бути вірним цінностям свободи.
24 Лютого, 2023 р., 15:43
У межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я створено цикл анімаційних відеороликів, які простою зрозумілою мовою пояснюють природу стресу, його вплив на людину, розповідають про техніки й методики, що допоможуть турбуватися про внутрішній стан – свій та тих, хто поруч.
24 Лютого, 2023 р., 14:05
 Сьогодні доля України 🇺🇦 вирішується на полі бою. Саме зараз держава виборює право на життя, свободу та гідність. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.