Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
27 Березня, 2023 р., 10:12
Управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області  повідомляє, що згідно з п. 164.4 ст. 164 розділу IV ПКУ доходи, отримані у вигляді валютних цінностей або інших активів (вартість яких виражена в іноземній валюті або міжнародних розрахункових одиницях), перераховуються у гривнях за валютним курсом Національного банку України, що діє на момент нарахування (отримання) таких доходів.
27 Березня, 2023 р., 09:25
25 березня збірна команда Богодухівської громади взяла участь у Відкритому Турнірі Валківської міської територіальної громади з волейболу серед ветеранів. За головний приз у боротьбу вступили чотири команди. Наші земляки з рахунком 2:0 здолали опір команди «Експрес», у складі якої були представники Валківської та Коломацької громад, перемогли команду «Сніжків» (2:0) та поступилися переможцям турніру команді «Удар» з с.Мельникове (0:2).
27 Березня, 2023 р., 09:08
Росіяни чомусь вірили, що українці нібито не будуть боротися. Але мільйони людей – кожен і кожна так, як могли – показали окупанту, що Україна не покориться ворогу.
27 Березня, 2023 р., 08:46
Відключення електропостачання з 27.03.2023 09:00 по 27.03.2023 17:00
26 Березня, 2023 р., 15:07
На півночі України була знищена давня світова ілюзія про Росію як нібито цивілізовану країну. Світ побачив звірства окупанта в Бучі та інших наших містах і селах, на дорогах північних областей. Коли наші Сили оборони та безпеки звільнили північні регіони, відкрилася повна правда про те, що несе із собою Росія: це катівні, розстріли, мародерство та інше подібне. #МістаГероїв
26 Березня, 2023 р., 14:51
Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року та стійкість України загалом були забезпечені зокрема завдяки багатьом звичайним людям, які допомагали Силам оборони і безпеки.
26 Березня, 2023 р., 07:00
Сучасна Національна гвардія України була створена в березні 2014 року, вона формувалася в бойових умовах на початку російсько-української війни. Прямо з Майдану добровольці йшли до лав новоствореної Національної гвардії, щоб протистояти російській агресії. Захист національних інтересів, територіальної цілісності та державного суверенітету України є пріоритетними завданнями військовослужбовців Національної гвардії України.
25 Березня, 2023 р., 12:30
Як працює грантова програма єРобота та хто може отримати кошти на свою справу?
25 Березня, 2023 р., 07:00
Це професійне свято тих, хто щоденно відповідає за збереження безпеки і цілісності нашої держави, хто жертвує усім, адже робота у цій структурі потребує виконання важких фізичних та моральних завдань. Вони не завжди можуть розповісти про свою роботу, але ми знаємо, що їх внесок у боротьбу з ворогом надзвичайно важливий. Дякуємо співробітникам Служби безпеки України за виконання бойових завдань на передовій та на теренах інших невидимих фронтів. 
24 Березня, 2023 р., 17:57
Міський голова Володимир БЄЛИЙ та секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ за участі начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія РИСЦОВА ознайомили представника обласної влади із роботою комунальних закладів громади, окреслили проблемні питання та власне бачення їх вирішення. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.