Богодухівська міська рада

Харківська область

АЛЕЯ ПАМ'ЯТІ

23 Серпня, 2023 р., 08:54
Лави небесного воїнства поповнилися нашим земляком, мешканцем с.Корбини Івани, старшим сержантом Сергієм Суховієм. Він загинув у бою за свободу та незалежність України 18 серпня 2023 року біля населеного пункту Приютне Запорізької області. Мешканці села живим коридором та квітами зустріли свого Героя на щиті. Його дорога була до Алеї Героїв, де він став у вічний стрій богодухівських янголів! Схиляємо голови у вічній скорботі та висловлюємо співчуття рідним та близьким Павла. Вічна пам’ять і слава Герою!
17 Серпня, 2023 р., 08:25
Богодухівська громада попрощалася з Павлом ХРИСТЕНКОМ, який 9 серпня загинув у бою біля населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області. Він мужньо та з безмежною любов’ю до України боронив рідну землю від ненависного ворога та виконав свій військовий обов’язок.      Ховаючи своїх Героїв, громада втрачає найкращих синів. Переможний мир, на який ми усі так чекаємо, на жаль, виборюється такою неймовірно дорогою ціною, ціною тисяч молодих життів. Павлу було лише 33 роки. «Вік Христа»,-зі сльозами на очах зауважив батько загиблого. Його син з гідністю проніс свій хрест та пожертвував своїм життям за наше з вами майбутнє. Схиляємо голови у вічній скорботі та висловлюємо співчуття рідним та близьким Павла. Вічна пам’ять і слава Герою!
07 Серпня, 2023 р., 15:34
2 серпня 2023 року поблизу н.п Озарянівка Донецької області рашистський снаряд обірвав життя богодухівця, сержанта Сергія Мурашкіна. 14 січня йому виповнився 21 рік. Так, навіки 21-річним він і полинув в обійми небесних ангелів. Сергій залишив по собі добру памʼять. Всі згадували його щирість, доброту, працелюбність… Залишилися посиротілі згорьовані батьки, кохана, з якою мріяв стати на весільний рушник, і плани і думки, яким вже ніколи не здійснитися, бо їх перекреслив кровожерливий ворог…  Рідні, друзі, побратими провели Сергія в останню путь. Відлунали на його честь прощальні залпи. Поховали Героя на кладовищі с. Лозова. Розділяємо біль та сумуємо разом з рідними полеглого Героя. Вічна слава і вдячність!
04 Серпня, 2023 р., 09:29
30 липня 2023 року,  виконуючи військовий обов’язок, у бою на  Донеччині загинув наш земляк, старший лейтенант Станіслав МАЛИШЕВ. Він після школи свідомо обрав професію військового,  закінчив Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. З початком повномасштабного вторгнення був на передовій, керував зенітним ракетним взводом.  З усіх своїх фото Станіслав зачаровує відкритою щирою посмішкою. Таким він і був по життю, добрим, відвертим, любив спорт і любив життя…Але не вагаючись поклав його на захист свободи і миру.
04 Серпня, 2023 р., 09:24
«Він йшов туди, куди не йшли інші»...
12 Липня, 2023 р., 16:55
Молодший сержант Вячеслав ЛИМАНСЬКИЙ, 1979 року народження, загинув 7 липня поблизу села Хромове Бахмутського району. Життя військового обірвала снайперська куля.
23 Червня, 2023 р., 18:03
В’ячеслав БАБІН на щиті повернувся до рідної домівки. Солдат загинув 18 червня під час виконання бойового завдання в районі населенного пункту Оріхово-Василівка на Донеччині. Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Вічна рана у душі матері, розпач у серцях доньок…
23 Червня, 2023 р., 17:38
Розірвав тишу материнський крик…Втратили сина мати й батько…Втратила Богодухівщина свого захисника.
23 Червня, 2023 р., 16:47
Майже щодня ми прощаємося з Героями. Така страшна ціна нашої свободи. Сьогодні провели в останню путь Миколу ХРИСТЕНКА,1971 року народження, життя якого обірвалося у битві з ворогом біля Кремінної на Луганщині.
20 Червня, 2023 р., 19:17
Cвій прощальний шлях 22-річний захисник завершив на рідній землі свого батька.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.