Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
25 Березня, 2024 р., 15:58
Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку.
25 Березня, 2024 р., 11:33
1.При виявленні підозрілого предмета необхідно зупинитися та заспокоїтися.
25 Березня, 2024 р., 09:06
Приголомшливі новини для нашої громади долетіли з італійського містечка Ізола, де проходив Кубок Світу з кікбоксингу ВАКО. Наш земляк Владислав ДЕГТЯРЕНКО у складі національної збірної став найкращим у розділі Кіклайт (вагова категорія 57 кг).
25 Березня, 2024 р., 08:38
Служба безпеки України – потужна частина нашої великої єдиної армії. ЇЇ працівники руйнують плани ворожих спецслужб, а зрадникам та зовнішнім ворогам роздають по заслугах. Робота СБУ завжди нерозривно пов’язана зі смертельним ризиком. Але тим, хто зробив свій вибір, це не заважає виконувати покладену на них відповідальну місію.
22 Березня, 2024 р., 09:15
Кожна людина має право на професійну правничу допомогу. У випадках, передбачених ЗУ «Про безоплатну правничу допомогу», ця допомога гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету України.
22 Березня, 2024 р., 08:48
Управління по роботі з податковим боргом Головного управління  ДПС у Харківській області повідомляє наступне.
21 Березня, 2024 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
21 Березня, 2024 р., 16:29
Міський голова Володимир БЄЛИЙ та члени виконкому заслухали звіт директора КП «ГОСПОДАР» про діяльність підприємства у 2023 році.
21 Березня, 2024 р., 14:14
В Україні щороку восени й навесні починається сезон паління сухої трави, листя й гілок дерев, попри те, що це заборонено. За такі дії загрожують штрафи та кримінальна відповідальність.
21 Березня, 2024 р., 13:29
Розглянуто 40 питань порядку денного. Члени комісії прийняли рішення щодо встановлення місця проживання дітей, доцільності позбавлення матері прав на дитину, доцільності спілкування дитини з батьком. Обговорено можливість роз’єднання дітей з однієї родини при влаштуванні їх до сімейних форм виховання. Затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Надано статуси дітям, що постраждали внаслідок воєнних дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.