Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбувся виїзний особистий прийом міського голови Володимира БЄЛОГО у с. Куп’єваха

Дата: 22.07.2024 16:32
Кількість переглядів: 48

Фото без описуМіський голова зустрівся з мешканцями, вислухав їхні проблеми та пропозиції.


Мешканців Куп’євахи хвилювало питання благоустрою, зокрема, прибирання повалених дерев на території старого кладовища. Міський голова дав доручення відповідальним особам здійснити розчищення території, щоб, передусім, зробити її безпечною для людей. 
Серед інших питань – обкошування узбіч уздовж траси Харків-Охтирка та зрізання порослі під лініями електропередач. Оскільки балансоутримувачем автодороги Харків-Охтирка і прилеглої території є Служба автомобільних доріг, а робота по зрізанню порослі під лініями електропередач знаходиться у зоні відповідальності РЕМ, то Володимир Миколайович доручив підготувати листи-звернення до керівників зазначених структур щодо сприяння у вирішенні озвучених питань.
Також староста округу Марія ТРИЗНА порушила питання оформлення безхазяйного майна на території населеного пункту, і питання підготовки до зими закладів соціальної інфраструктури. 
Міський голова висловив вдячність усім, хто прийшов на прийом, та запевнив, що всі висловлені проблеми будуть враховані у подальшій роботі міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.