Богодухівська міська рада

Харківська область

ФЕСЕНКО Валентин Іванович, 08.04.1988 - 15.08.2024

Дата: 26.08.2024 11:25
Кількість переглядів: 90

Фото без описуСолдат Валентин ФЕСЕНКО з перших днів повномасштабного вторгнення без вагань став на захист рідної землі. Пройшов випробування війною у найгарячиших точках, знайшов надійних друзів, зустрів справжнє кохання та мріяв про життя у вільній Україні. Два роки він мужньо чинив опір окупантам, аж поки 15 серпня біля населеного пункту Могриця, що на Сумщині, ворожий ракетний удар не зупинив його молоде, наповнене любов’ю до Батьківщини, серце. Тієї ж миті обірвалося життя і його побратима Богдана САГІРОВА, якого Валентин вважав своїм братом. Так одна російська ракета позбавила сенсу життя дві родини з Харківщини та Дніпропетровщини. Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого. Смерть наших Героїв – це біль усієї громади, це біль усієї країни!

Поховали Валентина з військовими почестями на Алеї Героїв міського кладовища. Над його могилою замайорів синьо-жовтий стяг - символ свободи, єдності і незламності, за які Валентин віддав своє життя. Вічна пам’ять і слава Герою!

Відео прощання з Героєм


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.