Богодухівська міська рада

Харківська область

БАБЕНКО Олег Павлович, 19.04.1967 - 02.02.2024

Дата: 20.08.2024 08:21
Кількість переглядів: 74

 Фото без описуСержант, стрілець 3 відділення 1 взводу 3 роти військової частини А4891. Олег БАБЕНКО пройшов гідний військовий шлях. Служив у автороті колишньої Богодухівської військової частини. Після повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини з лютого 2023-го. Разом з побратимами мужньо чинив опір ненависному ворогу на рідній Харківщині. Останнім для Олега став бій у районі населеного пункту Іванівка Куп’янського району. 

 Загинув  2-го лютого 2024 року, але його останній шлях додому затягнувся на цілих пів року. Довгих шість місяців родина чекала результатів ДНК-експертизи, плекала надію і вірила в диво, але 17-го серпня  зустріла рідну людину на щиті.

Поховали бійця з військовими почестями на Алеї Героїв. Там і пролунали останні постріли на честь, шану і вічну пам’ять про славного воїна Олега БАБЕНКА. Його відвага, мужність і самопожертва назавжди залишаться у наших серцях.

ВІдео прощання з Героєм

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.